自由講場

跳至

首頁
23456...7

尾頁

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

大少拉 發表於 23-8-19 18:12
好好多喇,但唔知點解。 今日去完又好快有想去廁所嘅感覺,我有飲好多水㗎。之後我即係去買小紅莓丸仔食。 ...

Take care, 而家D菌好惡, 我以前飲去濕茶就得, 但上次完全唔待。 要睇醫生食7日抗生素至掂。

大宅

尿道炎會血尿架咩

大宅

大少拉 發表於 23-8-17 00:25
我以前一日飲一杯水都唔知有無。但呢2日我係勁飲水,有時飲到驚自己中水毒
...

我自己都好少飲水…
睇你講完即刻飲番杯先

男爵府

大少拉 發表於 23-8-17 09:32
就係喇,但我果下驚唔去就會瀨。所以我好痛都入咗廁所

我都諗住配定一套藥,放響屋企。

商場廁所咁驚?有用消毒濕紙巾抹完才用?

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

shannon_fky4186 發表於 23-8-19 19:11
商場廁所咁驚?有用消毒濕紙巾抹完才用?

就係無囉,以前會無影櫈,果日開大,急到就咁用廁紙蓋上廁所到。可能……可能咁掂到d廁紙就瀨嘢。
唔好用自己既諗法,夾硬套落人地身上囉~ 唔該!!!!

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

Zayipapa 發表於 23-8-19 18:51
我自己都好少飲水…
睇你講完即刻飲番杯先

係呀~要飲多d水呀!

翡翠宮

Zayipapa 發表於 23-8-19 18:50
尿道炎會血尿架咩

會。我果晚上網睇,見有d會有血尿。 所以當時有血尿時,我先無咁驚,但有會員話,有血尿已經好嚴重。

男爵府

大少拉 發表於 23-8-19 19:39
就係無囉,以前會無影櫈,果日開大,急到就咁用廁紙蓋上廁所到。可能……可能咁掂到d廁紙就瀨嘢。 :sweati ...

商場廁紙?

翡翠宮

lily-of-valley 發表於 23-8-19 18:48
Take care, 而家D菌好惡, 我以前飲去濕茶就得, 但上次完全唔待。 要睇醫生食7日抗生素至掂。
...

有心呀~ 醫生今次開咗5日抗生素,我自己飲咗好多水。今日買埋紅莓丸仔。 希望唔好翻發。

翡翠宮

shannon_fky4186 發表於 23-8-19 19:43
商場廁紙?

墊住就係囉。 當時太急。就手就墊, 依家十萬分後悔!

翡翠宮

happyhome2009 發表於 23-8-19 18:40
我都試過發病得好快,根本隔幾分鐘就要去厠所,好難去睇到醫生,怕途中又要去,真係好慘。

藥房肯配抗生 ...

我星期一會拎d藥去配,試下會唔會配齊。

男爵府

大少拉 發表於 23-8-19 19:46
墊住就係囉。 當時太急。就手就墊, 依家十萬分後悔!

以前見過有jm講過商場廁紙惹到,原來真係會

祝早日痊癒

翡翠宮

moma1023 發表於 23-8-19 18:21
係咁㗎,我後生都好快冇事,近年中招都要等多個多兩個禮拜先完全好晒。 你記住一定要食晒全個療程嘅抗生素 ...

我果日睇醫生,醫生話我到咗5字頭先有,加上我有糖尿病,所以已經好好彩。

好呀,我買定d梳打水響屋企先!

侯爵府

推介這枝100%紅莓汁,我長期有3,4枝係屋企 一有少少感覺就飲。
不過唔係成日有細枝賣,一見到要入貨。
attach1/tmp/php8aevrM

翡翠宮

shannon_fky4186 發表於 23-8-19 19:47
以前見過有jm講過商場廁紙惹到,原來真係會

祝早日痊癒

我有睇過呀,但心諗我墊姐,都無直接掂到。點知可能已經有菌痴住咗。就瀨哂嘢喇。

有心呀!

男爵府

mrsjacky 發表於 23-8-17 00:18
我試過兩次,真係驚左,又痛又急又密,又唔係有野痾,痴線。但我發現只要即刻飲大量水,係會舒服返啲,最少 ...

在飛機上痛真喺好辛苦又難受

翡翠宮

小艾美 發表於 23-8-19 19:52
推介這枝100%紅莓汁,我長期有3,4枝係屋企 一有少少感覺就飲。
不過唔係成日有細枝賣,一見到要入貨。

我早兩日見到大大支呀~我無買,請問聲,細支係咪有感覺就飲一支就得喇? 因為睇話好酸。 所以我今日買丸仔食算。

侯爵府

大少拉 發表於 23-8-19 19:56
我早兩日見到大大支呀~我無買,請問聲,細支係咪有感覺就飲一支就得喇? 因為睇話好酸。 所以我今日買丸 ...

一開幾日要飲完,大枝太大。
我多數有少少奇怪感覺,一飲一細枝就冇事。
係勁酸,因冇加水同糖,其他牌子ocean sxxxx同sunxxxx是冇用的。

公爵府

蘭開夏道 發表於 23-8-19 19:52
在飛機上痛真喺好辛苦又難受

喺飛機嘅話即刻搵空姐問佢有冇梳打水

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

大少拉 發表於 23-8-19 19:43
有心呀~ 醫生今次開咗5日抗生素,我自己飲咗好多水。今日買埋紅莓丸仔。 希望唔好翻發。
...
好易痛過, 我而家成日有時隐隐痛, 好在去濕茶頂到。Take care

首頁
23456...7

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊