影視娛樂

跳至

首頁
12345...70

尾頁

珍珠宮

(2023-09-27 更新:)

港區會由黃VIU播放,

香港《犬系戀人》預告, 暫時有三集!

https://www.viu.com/ott/hk/zh/vod/2247244/%E7%8A%AC%E7%B3%BB%E6%88%80%E4%BA%BA%E9%A0%90%E5%91%8A

VIU HK IG
https://www.instagram.com/p/Cxr6v00pitv/?img_index=1
................................................................

當心惡犬, 名字叫Cocoa. 可愛! 注意!

我可能係世界上最不幸嘅女人.

(Updated on 2023-09-05)
.........................................................................

由車銀優、朴圭瑛、李玹雨主演的漫改劇《犬系戀人》日前預定10月中旬在MBC上缐,並宣佈將以每週只播放一集的形式播出。

[[[[[ 終於有得播 ]]]]]
............................
劇本圍讀(生肉)
https://youtu.be/ffR-1Jb-wfk?si=mp-MeCwcAN0JxD1a

劇本圍讀銀優cut(中字)
https://youtu.be/iSanJnwz94M?si=UP3W59DaPFKvyXGa
...............................
MBC Drama IG
https://www.instagram.com/p/CwgfIa_L8a4/?img_index=1
https://www.instagram.com/p/CwgYQLLPU8J/

boscofungck    發表於 23-11-28 17:39

珍珠宮

公爵府

回覆樓主:

attach0/tmp/phpc40t15
attach1/tmp/php1JyMRX
attach2/tmp/phpEG99HP
attach3/tmp/php1jNCyH
attach4/tmp/phpgFn9oz

boscofungck    發表於 23-11-28 17:40

珍珠宮

李玹雨都好耐無拍劇

公爵府

andyan324 發表於 23-8-29 14:28
李玹雨都好耐無拍劇

佢以前紅過一排,跟金秀賢兄弟咁出現

珍珠宮

andyan324 發表於 23-8-29 14:28
李玹雨都好耐無拍劇
佢19年底退役之後, 都唔係拍咗好多嘢, 佢有套Netflix紙房子, 但我冇睇過呢套啊.

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

一星期得一集, 太小啦
[img=500,400][/img]

珍珠宮

miu~miu 發表於 23-8-29 14:53
一星期得一集, 太小啦
搵到電視台檔期上已經還得神落啦

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

은우수호 發表於 23-8-29 14:56
搵到電視台檔期上已經還得神落啦
真係有咁多劇排住上咩? 仲要等到十月中

珍珠宮

miu~miu 發表於 23-8-29 15:17
真係有咁多劇排住上咩? 仲要等到十月中
早前有報道拍好未編到檔期嘅有過百部劇, 但未知實際數字來源出於哪裡.

不過, 電視台cut咗啲電視檔, 而排緊隊上嘅亦都唔少, 好似李敏鎬同孔孝珍佢哋套新劇, 佢哋兩個已經算係頂級演員, 但佢哋套劇, 暫時要排到出年上半年, 仲要係預計, 未知變數.

所以一直都擔心「可愛狗」變「失踨狗」

珍珠宮

은우수호 發表於 23-8-29 15:28
早前有報道拍好未編到檔期嘅有過百部劇, 但未知實際數字來源出於哪裡.

不過, 電視台cut咗啲電視檔, 而排緊 ...
過百咁多?十月要做亞運, 戀人要停播, 可能其他劇都有咁情況喎. 咁又拖長左 D 日期

珍珠宮

miu~miu 發表於 23-8-29 15:42
過百咁多?十月要做亞運, 戀人要停播, 可能其他劇都有咁情況喎. 咁又拖長左 D 日期 : ...
實際數字我唔清楚, 只係某啲評論韓劇前景嘅報道有提過.

有冇過百部都好, 實際又真係好多我哋較為熟識嘅演員嘅劇, 拍起咗都要等排檔上電視頻道, 或者等上OTT平台.

呢部犬系, 四月已經剪好片, 但都要等到十月先有得上.

珍珠宮

은우수호 發表於 23-8-29 15:45
實際數字我唔清楚, 只係某啲評論韓劇前景嘅報道有提過.

有冇過百部都好, 實際又真係好多我哋較為熟識嘅演 ...
以前D 韓劇要一路拍, 一路寫劇本一路播 , 而家真係世界變

珍珠宮

miu~miu 發表於 23-8-29 15:59
以前D 韓劇要一路拍, 一路寫劇本一路播 , 而家真係世界變

係囉
以前明明趕住拍
而家反而甘快搞店

侯爵府

은우수호 發表於 23-8-29 13:39
由車銀優、朴圭瑛、李玹雨主演的漫改劇《犬系戀人》日前預定10月中旬在MBC上缐,並宣佈將以每週只播放一 ...

咁快開post,入嚟支持下

珍珠宮

doraemonfifi 發表於 23-8-29 23:52
咁快開post,入嚟支持下

早晨啊!

因為電視台都開始出post出片做宣傳,所以開定個post擺犬系物料呢

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

支持~

伯爵府

은우수호 發表於 23-8-29 13:39
由車銀優、朴圭瑛、李玹雨主演的漫改劇《犬系戀人》日前預定10月中旬在MBC上缐,並宣佈將以每週只播放一 ...

一星期得個一集
等到頸都長啦救命~~~
未見Netflix會有

珍珠宮

whitebyKiKi 發表於 23-8-30 19:13
一星期得個一集
等到頸都長啦救命~~~
未見Netflix會有

阿Q啲諗,可以由10月播到出年1月,可以見多幾面呢。

你去咗Subway未呀?

伯爵府

은우수호 發表於 23-8-30 19:16
阿Q啲諗,可以由10月播到出年1月,可以見多幾面呢。

你去咗Subway未呀?

未呀 聽日準備定入打風貨
去買餸時去

首頁
12345...70

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊