影視娛樂

跳至

首頁
12345...70

尾頁

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

은우수호 發表於 23-9-4 13:19
藏量一般般啦

之前fansign,粉問銀優拍犬系多唔多吻戲,佢話:『多』

吓............多呀?!
洗唔洗飛呀

水晶宮

親子王國15週年勳章

은우수호 發表於 23-9-4 13:19
藏量一般般啦

之前fansign,粉問銀優拍犬系多唔多吻戲,佢話:『多』

要坐定定睇
[

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

amychoi 發表於 23-9-4 13:22
原來係大學校花

係咩...
之前睇佢套達利薯仔湯, 短頭髮同啲衫既造型好靚!!!

珍珠宮

stagea 發表於 23-9-4 13:22
吓............多呀?!
洗唔洗飛呀

睇漫畫有床咚

琥珀宮

은우수호 發表於 23-9-4 13:23
睇漫畫有床咚

車車無蝕底就得

水晶宮

親子王國15週年勳章

stagea 發表於 23-9-4 13:21
係? 睇左預告?

我老公話要睇假面, 咁就一齊睇, 睇到第四集, 覺得馬馬地...

我之前都好似妳咁諗, 每集一個故仔, 原來有有關聯的。

網上討論區人講, 如女主一早整容咪唔使咁慘啦!
[

珍珠宮

stagea 發表於 23-9-4 13:23
係咩...

仲要係名牌大學,三大學府之一……延世大學

水晶宮

親子王國15週年勳章

stagea 發表於 23-9-4 13:23
係咩...

咁多套劇, 我最喜歡佢這套做型, 我會用好靚而又高貴來話女主。
[

水晶宮

親子王國15週年勳章

은우수호 發表於 23-9-4 13:23
睇漫畫有床咚

睇左妳給我的mv, 銀優比以前man左

[

琥珀宮

amychoi 發表於 23-9-4 13:25
我之前都好似妳咁諗, 每集一個故仔, 原來有有關聯的。

網上討論區人講, 如女主一早整容咪唔使咁慘啦! ...

男科長阿媽咁去追蹤女主, 呢下劇情有啲過態, 最後阿媽仲要死埋喎!
女主係狂殺人, 但唔係因為樣問題先咁做, 係佢已有癮咁款, 心底裡唔係整容可以改變, 咁我睇到第四集, 未知結局既

琥珀宮

amychoi 發表於 23-9-4 13:26
咁多套劇, 我最喜歡佢這套做型, 我會用好靚而又高貴來話女主。

係, 佢真係係好瘦底...

琥珀宮

은우수호 發表於 23-9-4 13:26
仲要係名牌大學,三大學府之一……延世大學

唔怪得叫校花

珍珠宮

amychoi 發表於 23-9-4 13:28
睇左妳給我的mv, 銀優比以前man左

呢個mv已經係幾年前,最近佢個款係曬黑咗啲,頭髮偏長,成個古惑仔陳浩南咁。

據網民估計,佢同金南珠套劇,佢扮落難車房仔

公爵府

stagea 發表於 23-9-4 13:25
車車無蝕底就得

女主吾怕蝕底,只怕車車蝕底

琥珀宮

cew 發表於 23-9-4 17:04
女主吾怕蝕底,只怕車車蝕底

係係

水晶宮

親子王國15週年勳章

은우수호 發表於 23-9-4 16:59
呢個mv已經係幾年前,最近佢個款係曬黑咗啲,頭髮偏長,成個古惑仔陳浩南咁。

據網民估計,佢同金南珠套 ...

請問一下, 同金南珠係母子情嗎?

[

珍珠宮

amychoi 發表於 23-9-4 17:36
請問一下, 同金南珠係母子情嗎?

係母子戀 (唔知最終有冇改,完全冇劇透)

唔知到時係『神交』,還是『第三類接觸』

珍珠宮

回覆樓主:

今日MBC釋出《犬系戀人》海報

https://www.instagram.com/p/CwygsvrIXB9/
attach0/tmp/phpFifmv7
attach1/tmp/phpYfZMCL

大宅

有車銀優就睇

公爵府

은우수호 發表於 23-9-5 08:47
今日MBC釋出《犬系戀人》海報

https://www.instagram.com/p/CwygsvrIXB9/

acting genius puppy

mixed dog代表混種?
attach0/tmp/php3bbrGf
attach1/tmp/php8jDgov

首頁
12345...70

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊