美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

陳厚X醫生睇過三四次每次都叫我做冷凍,但佢嘅冷凍只不過距離傷患處10cm左右噴兩下,真係得兩下, 別於一般醫生做法( 集中在患處上近距離噴至白色), 陳醫生只係四圍噴兩下就話做完,態度輕視,求其。但是每次做完冷凍也要畀二三千蚊,感覺他不負責任只懂cap錢。 每次去見佢都自吹自擂話上過電視,點受歡迎( 講啲大陸人book佢book到full曬喎。 又話喺電視度見過佢就唔好以為覆咗診。)。 心諗最緊要醫得好我,齋吹無用。 可是他做事態度太膚淺太求其,只懂自吹自擂覺得不值一看。
佢又畀抗生素,唔得就再比抗生素溝類固醇我,又比藥我,食完曬都冇乜點好轉,每次就騙我做冷凍畀二三千蚊做好幾次都唔得。唔睇也吧!! 感覺似騙徒, 連埋做冷凍睇你都冇一分鐘就叫你走, 佢除咗不負責任,求其, cap錢,還有佢太過自以為是,其實佢係我睇過的皮膚科醫術好一般的庸醫!!! 又唔懂尊重病人,成日拿病人開玩笑,串串貢,醫生護士都係咁。 貼錢買難受。 不推薦去。

禁止訪問

大宅

May媽媽 發表於 23-8-30 19:39
陳厚X醫生睇過三四次每次都叫我做冷凍,但佢嘅冷凍只不過距離傷患處10cm左右噴兩下,真係得兩下, 別於一般 ...

不好,心目中只有錢。以前睇過幾次,問他有無方法令濕疹印淺啲,結果他推介我用維他命C定乜鬼。做了兩次,第一次無事,第二次敏感,反而令一大片小腿皮膚紅左,至今紅印仍無法退去,仲衰過未做之前。我記他一世。

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章

佢太貴,經常上電視。

翡翠宮

Elaine1128 發表於 23-9-2 22:26
不好,心目中只有錢。以前睇過幾次,問他有無方法令濕疹印淺啲,結果他推介我用維他命C定乜鬼。做了兩次, ...

冇醫德!

禁止訪問

別墅

用家,睇過約10 次因有公司醫療,只比$30
覺得佢份人唔好,冇乜醫德。
有試過做冷凍,求其噴幾嘢,感覺差!

男爵府

我係用公司醫療咭,求其噴2噴就算,仲要噴埋我個手袋度,好鬼求其

象牙宮

May媽媽 發表於 23-8-30 19:39
陳厚X醫生睇過三四次每次都叫我做冷凍,但佢嘅冷凍只不過距離傷患處10cm左右噴兩下,真係得兩下, 別於一般 ...

不負責任,求其, cap錢,還有佢太過自以為是。

你是做什么的。
皮膚增生?
疤痕增生 激光和電灼, 我廿岁有肉增生, 開刀。 因醫生粗糙,但有縫針線疤。

美容院都是
cap錢大王。
我在思考, 醫生都信不過, 我地还可以信誰?。
不找名醫。找普通醫生就得了。

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊