自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

andyman 發表於 23-9-6 13:39
都是幫趁不同的店, 今年未買, 集運用集運世家或新世代, 直接報蕃薯。
謝謝,請問有冇店名參考下?是否一到集運倉要即刻出貨,唔等得?

翡翠宮

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

eymn 發表於 23-9-6 13:46
謝謝,請問有冇店名參考下?是否一到集運倉要即刻出貨,唔等得?

煙薯唔等得因為高糖份易壞。你SEARCH的時間搵百億補貼就得了。

一杯香茗,一卷書,偷得半日閒散;一抹斜陽,一壺酒,願求半世消遙。

大宅

andyman 發表於 23-9-6 13:43
有百億補貼的萬人團, 三人團, 會稍微有保障一點
唔明, 什麼團?

翡翠宮

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

eymn 發表於 23-9-6 13:51
唔明, 什麼團?

呢啲係萬人團,唔使搵人拼,夠時間就發貨,如果三人團要搵多兩個朋友一齊買先會發貨。
attach0/tmp/phpKgj5DX

一杯香茗,一卷書,偷得半日閒散;一抹斜陽,一壺酒,願求半世消遙。

翡翠宮

eymn 發表於 23-9-6 13:51
唔明, 什麼團?

噢!剛看到有人報不好吃,假煙薯。

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊