自由講場

跳至

首頁
12345...10

尾頁

洋房

https://hk.news.yahoo.com/%E8%8D%83%E7%81%A3%E6%B8%AF%E5%AE%89%E5%AD%95%E5%A9%A6%E6%AD%BB%E4%BA%A1-%E6%93%9A%E6%82%89%E6%B6%89%E4%BA%8B%E9%86%AB%E7%94%9F%E7%82%BA%E9%9D%B3%E5%98%89%E4%BB%81-%E5%8D%B3%E6%97%A5%E8%B5%B7%E8%BE%AD%E8%81%B7-%E6%9C%89%E8%87%A8%E7%9B%86%E5%AD%95%E5%A9%A6%E8%AE%8A%E3%80%8C%E5%AD%A4%E5%85%92%E5%96%AE%E3%80%8D-075330034.html

子爵府

靳嘉仁醫生好似好出名架喎~

babycam    發表於 23-9-7 15:13

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

吓,之前個單?原來係佢!

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

以後電視台唔駛搵佢做訪問!

子爵府

回覆樓主:

其實意外真係話唔埋,醫生究竟係邊度出錯?

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

又係佢

印象中佢都唔止一單意外

水晶宮

BK Milk勳章

李家承 發表於 23-9-6 20:31
其實意外真係話唔埋,醫生究竟係邊度出錯?

照新聞報出嚟咁睇生完情況差先做手術,
生仔真係搵命博,
可能未必關醫生出錯事

水晶宮

BK Milk勳章

pomanlife 發表於 23-9-6 20:34
又係佢

象牙宮

又係佢

琥珀宮

我都覺得唔一定係醫生出錯,但病人真係佢嘅!

子爵府

bongbongpatty 發表於 23-9-6 20:36
照新聞報出嚟咁睇生完情況差先做手術,
生仔真係搵命博,
可能未必關醫生出錯事

除非程序出錯,否則只可以講婦人今次是不幸。

水晶宮

畀面勳章

micmic_b_baobao 發表於 23-9-6 19:29
https://hk.news.yahoo.com/%E8%8D%83%E7%81%A3%E6%B8%AF%E5%AE%89%E5%AD%95%E5%A9%A6%E6%AD%BB%E4%BA%A1-% ...

原來係佢
其實佢都幾出名

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

從來生仔都係揾命博
只係有d人講得衰,講到生仔好似去廁所咁簡單…

大宅

男爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章

回覆樓主:

荃灣港安醫院今年 7 月有一名孕婦剖腹生產後死亡。據《Yahoo 新聞》獲悉,涉事醫生為香港著名婦產科醫生靳嘉仁。荃灣港安醫院則證實,今日(6 日)已收到靳嘉仁因「私人理由」請辭,即日生效,院方已通知受影響病人並安排其他醫生協助。

《Yahoo 新聞》致電靳嘉仁了解事件,他未有直接回應是否涉事醫生,表示不方便回應事件,院方及衞生署會就有關事件作出回應,籲記者留意有關內容。

至於荃灣港安醫院是否因事件而將他「除名」,令多名原本由他跟進的孕婦頓時成為「孤兒單」,靳嘉仁醫生表示不清楚有關安排,現時已經比較少到該院就診,並指「已經盡最大努力幫助有需要的孕婦。

珍珠宮

睛靈勳章

又係佢

好多單? 幾時?

男爵府

過一排冷河,重新出發

伯爵府

又一單醫療失誤

公爵府

huiwo太太 發表於 23-9-6 20:10
靳嘉仁醫生好似好出名架喎~

我睇過佢,我BB有事,照完連我自己唔識睇超B相都覺得怪,但佢都睇唔到有事,到3個幾月,我去第二度再照結構,先知有事。返去揾佢,佢猛想踢我去政府醫院,就係唔想孭獲。好彩有醫生肯幫我做終止懷孕咋,我呢一世都記得佢

茶類愛好者    發表於 23-9-7 12:29
BBsnoopy    發表於 23-9-7 07:45
D..D    發表於 23-9-6 23:31

公爵府

我都睇過佢一次,覺得佢好冷漠,又唔多想答我問題,成日想趕我走,之後我轉咗港安嘅女醫生,我對佢印象係唔好。

首頁
12345...10

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊