自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

女子將16隻蜥蜴藏匿在胸部, 唔痕架咩?
女旅客胸部藏16隻蜥蜴 過福田口岸遭查獲|即時新聞|港澳|on.cc東網

https://www.hk01.com/article/938483?utm_source=01articlecopy&utm_medium=referral

一名女子經福田口岸過關時,將16隻蜥蜴藏匿在胸部,最終被深圳海關截查

據「海關發布」消息,深圳海關所屬皇崗海關關員,近日在福田口岸旅檢進境渠道,發現一名女性旅客神態異常、衣着臃腫,遂對其進行進一步檢查。

最終,從其胸部位置檢獲出5個袋子,袋內裝有活體蜥蜴合共16隻。經專業機構鑑定,蜥蜴品種為印尼斑帆蜥。目前,該批印尼斑帆蜥已交由相關部門處理。

funfun759    發表於 23-9-8 10:26

珍珠宮

公爵府

個形態,分明係恐龍

goldpiglet    發表於 23-9-7 17:05

水晶宮

mickeyeva 發表於 23-9-7 16:55

https://www.hk01.com/article/938483?utm_source=01artic ...

有人話,人一生要找到四個人1) 自己2) 深愛你的人3) 你最深愛的人4) 共你過一生的人             在你出世一刻,我一次過找到這四個人

珍珠宮

牛年勳章

回覆樓主:

大宅

回覆樓主:

好痴線呀

珍珠宮

2023年兔年勳章

mickeyeva 發表於 23-9-7 16:55

https://www.hk01.com/article/938483?utm_source=01artic ...

珊瑚宮

回覆樓主:

咁癲

伯爵府

好痴線

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

珊瑚宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

珍珠宮

大廚勳章 BK Milk勳章

珍珠宮

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

個胸咁奇自動會郁, 係人都查你啦
唔驚個下好野
[img=500,400][/img]

象牙宮

咁都得.

大宅

男爵府

回覆樓主:

佢都好大膽

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆樓主:

首頁
12345...6

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊