美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

話說我男友求咗婚,而家plan緊影結婚相,上到去試妝,個化妝師問我幾多歲,我講完之後佢好surprise,話估唔到我咁細個,完全睇唔出,佢仲提我要趁big day之前勤力d做facial,咁樣到時先可以唔使化咁厚妝,原來佢唔係想話我好後生,係話我顯老....尷尬到一個點....

大宅

yatyeungtze 發表於 23-9-11 16:29
話說我男友求咗婚,而家plan緊影結婚相,上到去試妝,個化妝師問我幾多歲,我講完之後佢好surprise,話估唔 ...

咁要快d 勤力做facial, big day 要靚靚。 恭喜晒啊

禁止訪問

象牙宮

yatyeungtze 發表於 23-9-11 16:29
話說我男友求咗婚,而家plan緊影結婚相,上到去試妝,個化妝師問我幾多歲,我講完之後佢好surprise,話估唔 ...

為了搵更多錢, 佢地會叫你勤力d做facial,佢地 pattern
皮膚好, 化妝易D。
化粧,為美容的手段之一,能把你優點顯出來。
有的化妝了都不顯美。化粧師問題。

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

公爵府

好多無保養開既準新娘都係咁, 唔洗太介意, 由宜家開始勤力d保養係可以救得番架!

大宅

minnie.mama 發表於 23-9-12 16:06
好多無保養開既準新娘都係咁, 唔洗太介意, 由宜家開始勤力d保養係可以救得番架! ...
講真真係冇做開機, 最多只係去針清下, 搽skincare, 敷下mask, 想試下做facial改善下皮膚,有冇邊間推介?

別墅

恭喜曬,不過big day前又真係要認真護膚加keep fit,加油

公爵府

yatyeungtze 發表於 23-9-13 15:12
講真真係冇做開機, 最多只係去針清下, 搽skincare, 敷下mask, 想試下做facial改善下皮膚,有冇邊間推介?
...
我做開個間叫txxyblxxk,有得做單次facial,冇乜點sell我

大宅

...

我做開果間叫Dexxx Beauty, 價錢正常, 唔算hard sell, 最緊要係唔會用淘寶機

複式洋房

想生BB熱投

...

尖沙咀區啱唔啱?我有時lunch time都會去做facial快閃享受一下

大宅

做女人,扮靚 keep fit 係一生既事業

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 畀面勳章 叻叻勳章 睛靈勳章 陪月勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 KMALL特別版勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章

有啲人天生個樣係老成啲,依啲冇得改變㗎喎,如果係皮膚狀態差要做好護理咪照直講囉

水晶宮

牛年勳章 2018復活節勳章

牛牛牛牛 發表於 23-9-15 12:34
有啲人天生個樣係老成啲,依啲冇得改變㗎喎,如果係皮膚狀態差要做好護理咪照直講囉 ...

同意,化妝前,最緊要夠瞓,同埋皮膚補水夠。
Childhood is journey, not a race.

大宅

minnie.mama 發表於 23-9-14 15:41
我做開個間叫txxyblxxk,有得做單次facial,冇乜點sell我
我知依間 我見佢地做緊個組合優惠
千幾蚊做到兩個treatment
免針美顏術+童顏施術
喺韓國都係no1療程
樓主可以試下喎!

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊