自由講場

跳至

首頁
34567...8

尾頁

珍珠宮

虎到金來勳章 BB防敏心得分享勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

大力大力 發表於 23-9-16 10:16
真是太誇張了~

華為新款Mate60Pro 到底有多牛

香港要12月先有,我會等下,因為去大陸買都唔係現貨

衛星電話大陸就要每月10蚊月費,打一次1分鐘好似要20蚊人仔
日本の平安を祈ります

珍珠宮

虎到金來勳章 BB防敏心得分享勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

love.g.wad 發表於 23-9-16 17:18
我都係P20,一直都唔敢轉電話住,就算轉都唔會華為,因為無google,又係怕d電子支付搞唔掂,買左華為部pad ...

用開華為就知道自己可以裝到Google 唔洗拎出去比人裝,YouTube 大把片教

https://youtu.be/ZSRYGGaHJ3Y?si=Sgu0x0LwMX7ZO54P
日本の平安を祈ります

伯爵府

大力大力 發表於 23-9-16 13:55
蘋果創辦人、喬布斯真是天才~

喬布斯諗野創新係由人出發,唔會為左賺錢而改變設計。

依家果個。。。

子爵府

2024年龍年勳章

ken6555 發表於 23-9-16 11:43
在香港,華為無行貨代理、無保養及售後服務、無Google play可以用。

華為冇自吹自擂
佢只講事實
佢亦承認晶片未做到最高界別

市場反映一切,大家拭目以待
目前只可以講: 平果小心睇路,自己不進則退,只能靠國家打壓人抬高自己

伯爵府

Png 發表於 23-9-16 18:54
華為冇自吹自擂
佢只講事實
佢亦承認晶片未做到最高界別

華為無自吹自擂,但班小粉紅已經癲咗,搵班小朋友出埋歌去歌頌華為

通訊產品一直都係廿年左右更替,當年nokia... motorola... 個個人用緊,依家影都無埋。將來手機應該係一個未出名既品牌跑出,帶出全新科技。

其實華為最強並唔係手機,美國佬亦唔係驚佢整手機,而係背後係網路設備同伺服器設備。用家用咩手機,都要經呢d 設備。所以蘋果亦唔係華為既目標

子爵府

2024年龍年勳章

mlcbb 發表於 23-9-16 19:04
華為無自吹自擂,但班小粉紅已經癲咗,搵班小朋友出埋歌去歌頌華為

通訊產品一直都係廿年左右 ...

是但啦,好聽既佢地叫fans, 唔好聽咪叫小粉紅囉!

尾國粉小心啦,你越打壓佢越反抗
你打低佢既手機
佢點都響手機市場企番起身先

珊瑚宮

若果以閣下咁講, 蘋果末日開始倒數了
新手機, 無新意, 食老本可以食到幾耐。
喬布斯係天才, 可惜蘋果已經沒有人了。

子爵府

uhtcl2006 發表於 23-9-16 10:46
好堅,可惜我已經買左mate 50 pro了,如果唔係一定買60 pro

請問用唔用到Payme?
係咪話唔support?

伯爵府

cbeyond 發表於 23-9-16 19:53
若果以閣下咁講, 蘋果末日開始倒數了
新手機, 無新意, 食老本可以食到幾耐。
喬布斯係天才, 可惜蘋果 ...

教主走左之後已經倒數緊

教主係度,點會俾個頭盔推出市場

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

回覆樓主:

.
attach0/tmp/phpDqyJO9
attach1/tmp/phpDE2mvy
大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

男爵府

睇黎你如芒刺在背,美主子不爽嗎?

子爵府

回覆樓主:

真係好勁!!

水晶宮

牛年勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

sesebaby 發表於 23-9-16 19:59
請問用唔用到Payme?
係咪話唔support?

我無用開payme,唔太清楚

子爵府

2024年龍年勳章

真是太誇張了~

其實有冇必要睇到遠?for what?
Life must go on

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 分享愛 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

kk80400 發表於 23-9-16 18:41
香港要12月先有,我會等下,因為去大陸買都唔係現貨

衛星電話大陸就要每月10蚊月費,打一次1分鐘好似要20 ...

要12先有呀?
咁如果買內地機,香港用,有無咩唔方便架?

伯爵府

熱血勳章

回覆樓主:

我部P30 pro都仲好好(已4年) 攪到我都想換呢部新機

珍珠宮

Queenie_0012 發表於 23-9-21 23:27
要12先有呀?
咁如果買內地機,香港用,有無咩唔方便架?

好似內地買唔到,要預訂喎

唔知係咪真
日本の平安を祈ります

珍珠宮

西方國想聯合禁華為,但華為有過萬個專利,佢一禁某國或某公司唔俾用佢專利,分分鐘連貨都制唔出或運作唔倒。
華為之前有啲專利係免費俾啲公司用,依家要收返專利費

寶石宮

2024年龍年勳章

真是太誇張了~

幸福可以好簡單

子爵府

2024年龍年勳章

esther_fong 發表於 23-9-16 15:05
係,我仲用緊p30, 已經用左3年零9個月,仲好好,係成日顯示話電池老化,但自己又懶出旺角換電池,頂住先。 ...

之前嗰部P30,從新出即買,用到依家,確係好用,尤其是鴻蒙系統,佢出嗰陣安卓系統,用一段因為影相多,有時會話內存唔夠~偶爾操作有D鈍~後尾自動更新咗鴻蒙,即刻又新機咁,肉眼可見嘅順暢~~早排我換咗P50pro,P30仲繼續俾老公用。佢用機好粗,成日跌,唔再買新機佢,但P30佢就用幾好,跌落地都冇爛到。仲要佢裝到GoogⅠe三件套~我p50pro就暫時用住Gspace,基本app都裝到用到。

首頁
34567...8

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊