自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

把幾火試下自己放上網放就算,唔鬼再經agent

珍珠宮

回覆樓主:

壓價?

珍珠宮

sochui 發表於 23-9-24 13:04
壓價?

依個市就梗啦!預咗,有兩間叫我俾相後又唔將相上網,剛剛發現另外有間自己私下影相(依個都唔緊要),仲要影到我張結婚相,見曬樣照放上網,打去叫佢哋落返張相,仲好似唔關佢哋事想hea 我收線,態度衰到,我發火鏟佢,仲唔留名唔留邊間舖

珍珠宮

回覆樓主:

試下自己放盤,如果不急,都無壞

珍珠宮

sochui 發表於 23-9-24 13:14
試下自己放盤,如果不急,都無壞
我唔急,只係想換樓,我之前都係做對客嘅工,唔會好似佢哋咁囉

水晶宮

三國1 發表於 23-9-24 13:12
依個市就梗啦!預咗,有兩間叫我俾相後又唔將相上網,剛剛發現另外有間自己私下影相(依個都唔緊要),仲 ...

公爵府

回覆樓主:

自己放都一樣煩,好多白撞

珍珠宮

三國1 發表於 23-9-24 13:15
我唔急,只係想換樓,我之前都係做對客嘅工,唔會好似佢哋咁囉

已說明地產和保險兩類人不受歡迎原因

珍珠宮

BGCOME08 發表於 23-9-24 13:22
自己放都一樣煩,好多白撞
起碼唔駛俾佣,咁嘅態度要我俾錢條氣好唔順,聽日會投訴去總公司同地產物業監管局,佢哋嘅態度真係極衰

水晶宮

2024年龍年勳章 2018母親節勳章

依個市就梗啦!預咗,有兩間叫我俾相後又唔將相上網,剛剛發現另外有間自己私下影相(依個都唔緊要),仲 ...

好過份啊!市好嘅時候態度都正正常常(就算有時說話寸寸貢都算有啲笑容),早幾個月,屋企人想放其中一層樓,經紀一開口已想壓價,態度輕蔑,又唔係急放,佢唔做就算

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我都放緊樓,啲 agent 真係超衰,壇你間屋都算,仲要時時話同一屋苑最低價係幾錢,我心諗我又唔係急貨,又唔係移民,我話知人賣幾錢啫
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

即係佢睇完自己影低相咁post?
放下自在

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

sochui 發表於 23-9-24 13:25
已說明地產和保險兩類人不受歡迎原因
保險買時就乜都包,claim 時就話 claim 唔到
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

請問邊度放盤呀?

珍珠宮

cattz288 發表於 23-9-24 13:32
即係佢睇完自己影低相咁post?
係呀!其實之前已經有相post 咗上去,影唔係問題,但有咩可能相入面有曬樣都照出,依點我好介意

男爵府

回覆樓主:

見哂樣,好衰喎

珍珠宮

esmehouse 發表於 23-9-24 13:31
我都放緊樓,啲 agent 真係超衰,壇你間屋都算,仲要時時話同一屋苑最低價係幾錢,我心諗我又唔係急貨,又 ...
係呀!有間大行就係登記咗又唔覆,打去總公司問係唔係唔接我個盤,佢哋就即刻搵返負責個同事覆我,我簽曬野又俾咗相都一路唔放上網,之後又有另外兩個經紀打俾我問我係唔係仲放緊,我話你哋唔做我依d細盤,唔駛再揾我喇。我只係想換樓,唔急,唔做就算,我都要俾佣架,佢哋都唔知咩心態,你冇盤又點會有買家

珍珠宮

SHEEPYEUNG 發表於 23-9-24 13:39
見哂樣,好衰喎
講句《唔好意思,會即刻搵同事跟》有幾難?只要佢哋咁覆,我已經唔會投訴,依家三個人接我電話都冇一個同我講句唔好意思。之前我做嗰份工,有客投訴其他同事,我都係第一句就覆一聲唔好意思,一般客人都會順氣d,唔會爆炸(x客除外)

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

三國1 發表於 23-9-24 13:38
係呀!其實之前已經有相post 咗上去,影唔係問題,但有咩可能相入面有曬樣都照出,依點我好介意
...

咪係,差評
放下自在

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

上網放會有大量騙子接觸同你廢噏

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊