影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Littlefan 發表於 23-10-4 13:03
其實呢套戲無論故事結構、人物都好好!男主角直情俊俏,我都被佢呢個造型深深吸引着,只可惜女主角樣貌實在 ...

咁我聯想唔到王祖藍,我覺得係typical Chinese face。

佢人設係性格純真及心底好,唔係靠樣,所以我接受到。

大宅

kyliema2006 發表於 23-10-3 19:31
男女主的虐戀都真係好虐下,慘慘豬。但我覺得係HE黎既。

昨晚已經開左來睇,睇左3集了,應該可以再睇下去。男主角真係勁靚仔

男爵府

minnanotabo3030 發表於 23-10-4 13:32
昨晚已經開左來睇,睇左3集了,應該可以再睇下去。男主角真係勁靚仔
...

肖戰呢個造型係天花板程度,時裝都無咁好樣。相信係古裝服飾層層疊,顯得高大威猛d。

心諗,點解佢咁靚仔,睇返原來年輕時是單眼皮的,後天加工所致。但他演技收放自如,我又接受了,不再介意。

珍珠宮

kyliema2006 發表於 23-10-4 13:38
肖戰呢個造型係天花板程度,時裝都無咁好樣。相信係古裝服飾層層疊,顯得高大威猛d。

心諗,點解佢咁靚仔 ...

除早期劇集比較瘦,之後為拍王牌部隊有去健身同運動,之後一路keep住keep fit。
今日他生日呀! 為拍電影留咗鬚。
attach0/tmp/phpCcAfXm

男爵府

回覆樓主:

睇過玉骨遙的jm,妳們會如何詮釋結局,相信時影重返人間嗎?何解呢?

別墅

minnanotabo3030 發表於 23-10-4 13:32
...

肖戰既顏值當然不得了!!! 劇內既造型,服裝 好掂, 仙氣滿滿!
有幾場好虐既戲,男女主都做得好好,我都睇到眼濕濕(emoji)(emoji)(emoji)

大宅

SS2002 發表於 23-10-5 16:18
肖戰既顏值當然不得了!!! 劇內既造型,服裝 好掂, 仙氣滿滿!
有幾場好虐既戲,男女主都做得好好,我都睇 ...

第一次睇肖戰的劇,呢套造型服裝加上佢顏值,真係睇到我心心眼 [/smil 我好眼淺,我驚到時不但眼濕濕,應該會喊死

男爵府

minnanotabo3030 發表於 23-10-6 00:50
第一次睇肖戰的劇,呢套造型服裝加上佢顏值,真係睇到我心心眼 [/smil 我好眼淺,我驚到 ...

我都係第一次睇完肖戰的劇,而家follow左佢fans IG。他是唯一一個artiste我follow左。希望遲d我會冷靜番,無咁巔。

自從顏兒下山後,顏兒及時影的感情係令我紙巾不離手。

珍珠宮

kyliema2006 發表於 23-10-3 17:59
餘生劇情好慢,睇唔完。而驕陽似我,同白百河都唔多掂啦,我嘗試睇左幾集,又係睇唔落去。
...

骄阳因为有白百合,完全唔打算睇
余生反而越睇越喜欢,睇了两次
玉骨遥实在没办法,睇住肖战同王祖男情情塔塔好要命

反而最近睇云之羽,非常非常喜欢,但好像没有人开po

公爵府

2024年龍年勳章

mizuho 發表於 23-10-6 11:46
骄阳因为有白百合,完全唔打算睇
余生反而越睇越喜欢,睇了两次
玉骨遥实在没办法,睇住肖战同王祖男情情 ...
我哋幾個實時追劇嘅
吹咗幾十頁
點會冇

侯爵府

育兒性格勳章

回覆樓主:

女主實在太倒胃。。要不是女主的問題,應該可以爆

大宅

fannymama123 發表於 23-10-6 20:16
女主實在太倒胃。。要不是女主的問題,應該可以爆

絕對是,我都係開左小許睇,但見到女主角樣子,我就棄劇。剛好見到樓主推介,自己又想睇肖戰,再開來睇。

公爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章

回覆樓主:

睇到12集,有興趣追落去... 接受女主有「內在美」,觀感舒服d
我覺得任敏似呢個男童星
attach0/tmp/phpLDgjbO

琥珀宮

畀面勳章

kyliema2006 發表於 23-10-4 13:38

心諗,點解佢咁靚仔 ...

肖战細細個就眼好大,雙眼皮,青年期比較肥,所以無咁明顯
attach0/tmp/phpCUSevi

琥珀宮

畀面勳章

SS2002 發表於 23-10-5 16:18
有幾場好虐既戲,男女主都做得好好,我都睇 ...

女主顏值一般,但演技唔錯,玉骨遥佢算演得好,係覺得佢在時影第一次C 個場戲,喊得無止淵C 時咁慘,感覺佢愛既係止淵,可能經驗唔夠

男爵府

littlesister 發表於 23-10-11 08:53
女主顏值一般,但演技唔錯,玉骨遥佢算演得好,係覺得佢在時影第一次C 個場戲,喊得無止淵C 時咁慘,感覺 ...

止淵一場,朱顏一直覺得止淵是無辜的。

我覺得最後一場剎時影的心情,他們知道破壞神的利害,只能聽從時影決定,亦只有這個方法才能救蒼生。為左大義,她要鼓起勇氣,表現冷靜,才能下刀。所以佢既表現,我接受到。

男爵府

littlesister 發表於 23-10-11 08:49
肖战細細個就眼好大,雙眼皮,青年期比較肥,所以無咁明顯

呢張相,係雙眼皮喎。但網上有其它相,係單眼皮及眼腫腫,所以我才認為有曾動刀的情況。

琥珀宮

畀面勳章

kyliema2006 發表於 23-10-11 09:40
止淵一場,朱顏一直覺得止淵是無辜的。

我覺得最後一場剎時影的心情,他們知道破壞神的利害,只能聽從時 ...

佢唔想止淵死係理解到既,但佢喊到比時影死時更淒涼,就令人覺得佢愛止淵多囉。聽講兩場戲2同日拍,佢無經驗,止淵個場喊得太厲害,第二場有些喊唔出,所以搞到咁。肖战講過佢會拉出重頭戲去獨自計劃點演,因為喊戲都會有層次,唔係每場都喊就係演好,佢真係好用心既演員

琥珀宮

畀面勳章

kyliema2006 發表於 23-10-11 09:41
呢張相,係雙眼皮喎。但網上有其它相,係單眼皮及眼腫腫,所以我才認為有曾動刀的情況。
...

我知你講邊張相,有人講話其實唔係肖战,不過證實唔到,但佢青年時幾肥下,所以雙眼皮唔明顯唔奇,但佢大學時已經係校草,應該都係靚仔,而且佢後期努力減肥,瘦左面部輪廓sharp 好多

男爵府

littlesister 發表於 23-10-11 17:21
我知你講邊張相,有人講話其實唔係肖战,不過證實唔到,但佢青年時幾肥下,所以雙眼皮唔明顯唔奇,但佢大 ...

若無動過刀,那麼真的是天生丽質,注定要入娛圈。

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊