美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

半年前開始用這個韓國制的醫美品牌, 我的皮膚的確改善了很多, 由以前又黄又粗, 毛孔又大, 用到貴婦級品牌都沒有真正地改善, 已經習慣了每天化妝才敢出門, 沒有勇氣素顏, 但每天搽粉已經令皮膚乾上加乾, 黑頭粉剌每星期都要清。但現在真的不用再搽粉了, 可以零底妝出門, 皮膚白淨了, 斑淡左, 毛孔細緻左, 黑眼圈都淡左, 我見啲用得耐既用家分享, 佢哋啲皮膚真係透白到發光咁, 我實在太遲才認識這套護膚品了.

大宅

affair 發表於 23-10-6 18:50
半年前開始用這個韓國制的醫美品牌, 我的皮膚的確改善了很多, 由以前又黄又粗, 毛孔又大, 用到貴婦級品牌都 ...

用左半年,膚質改善左好多,但始終鼻頭同鼻翼2邊黑頭都仲存在,好似整極都唔走咁。最近爬文見啲用家推介這枝卸妝乳,講到技能解鎖咁,於是又買來用下。第一次用時,初初搽上面係白色乳液狀,隔咗一層溶化左變左一層油咁就開始捽,捽左幾下,真係嘩一聲,已經有啲白色既物體一粒又一粒咁走出來,細心睇又唔係擦膠碎,因為枝卸妝乳係唔痴手的,唔似以前用既去角質唧哩咁,係一層油咁令我毛孔內的油脂推左出來,好多!!!

attach1_sign/tmp/php9OJVQU

大宅

affair 發表於 23-10-11 07:46
用左半年,膚質改善左好多,但始終鼻頭同鼻翼2邊黑頭都仲存在,好似整極都唔走咁。最近爬文見啲用家推介Dr ...

(因為字數太多要分開post)
但始終唔敢捽太耐怕傷到皮膚,之後連續用左3日,每次捽到既白色油脂就越來越少喇,到第4日用就已經冇野再捽出來了。自拍一下做返前後對比,自己都覺得好大分別。以前用過既卸妝油例如Fancl, 植村秀,什至La prairie 啲貴婦牌子我都用過,都冇呢個效果

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊