自由講場

跳至

首頁
12345...10

尾頁

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 親子王國15週年勳章

等了幾天都還沒有找到。個爸爸應該拎出去打。雖然知道父母應該都好傷心。但真的難以理解他們的行為。小朋友唔見了,他們駕車去幾里遠外警局報警,唔打得110?希望小女孩吉人天相。
attach0/tmp/phpbUEbVo

公爵府

2024勳章

mcdullyiu 發表於 23-10-8 07:21
等了幾天都還沒有找到。個爸爸應該拎出去打。雖然知道父母應該都好傷心。但真的難以理解他們的行為。小朋友 ...

呢單似拐帶

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

最後身影向海走
attach0/tmp/php2fuMKA
attach1/tmp/phpYCDvaa
此生無悔入華廈,來生願在種花家!

珍珠宮

回覆樓主:

官方看監控鏡頭向海走
attach0/tmp/phpui1AWT

珍珠宮

annakit 發表於 23-10-8 07:27
呢單似拐帶

但監控指掉下水了。而且原地等了爸爸十多分鐘才走開。很乖的小女孩。

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

我有留意。好多大陸網民鬧對父母,尤其是個爸爸....小朋友只係4歲唔係14歲,點可以留低佢一個喺海灘
希望小妹妹吉人天相

登陸火星    發表於 23-10-8 20:28
我愛장혁

水晶宮

2024年龍年勳章

等了幾天都還沒有找到。個爸爸應該拎出去打。雖然知道父母應該都好傷心。但真的難以理解他們的行為。小朋友 ...

我有跟過下,不過希望不大
從天空到大地, 心臟在持續著令人眩暈的擺動, 那是初戀

珍珠宮

回覆樓主:

關心都只能等待消息,上海咁遠,事情都已發生咗,只能盡力搵。

男爵府

mcdullyiu 發表於 23-10-8 07:30
官方看監控鏡頭向海走

爸爸話返去拿電話、女童在原地等了十分鐘…?

珍珠宮

第一次去嘅地方就掉低個女十幾分鐘去攞電話。都唔知話佢係冇腦定特登。

goldpiglet    發表於 23-10-8 12:48

珍珠宮

milka528 發表於 23-10-8 07:32
我有留意。好多大陸網民鬧對父母,尤其是個爸爸....小朋友只係4歲唔係14歲,點可以留低佢一個喺海灘 :igive ...

係。個爸爸真係好離譜。掉低個4歲小朋友。然後發現唔見左,在現場都唔大叫大鬧咁搵,多叫人幫手點都多幾十隻眼。最後仲要離開現場駕車去報警。3個大人都看唔住2個小朋友。
如果我唔見左小朋友,絕對唔會離開現場,又怕人捉走她又驚他自己走返出來,一定會留在現場周圍跑。

珍珠宮

chanti 發表於 23-10-8 07:35
爸爸話返去拿電話、女童在原地等了十分鐘…?

係。但好多網民拍的照片證明唔係十二分鐘。

珍珠宮

有網民話對父母7月已經整唔見一次,係警察幫手搵返。如果係真嘅話,我覺得件事有古怪囉。見過鬼一次都唔怕黑??!

goldpiglet    發表於 23-10-8 12:49

珍珠宮

Moti 發表於 23-10-8 07:35
第一次去嘅地方就掉低個女十幾分鐘去攞電話。都唔知話佢係冇腦定特登。
...

大陸網民話因為2胎係仔。所以。。。。

但看小紅書個媽媽都錫個女架。爸爸就唔知了。所以唔知係單純無腦定咩。

珍珠宮

Moti 發表於 23-10-8 07:39
有網民話對父母7月已經整唔見一次,係警察幫手搵返。如果係真嘅話,我覺得件事有古怪囉。見過鬼一次都唔怕 ...

昨晚通報左7月無走失和是親生父親了。

大宅

呢單網民話個爸爸似講咗大話,而且佢離開個小朋友不止十多分鐘,網上截圖CCTV 小女孩被浪卷走前時間離爸爸講離開時間有成40分鐘,受防時又好冷靜,所以有人鬧呢個爸爸係唔係親生。
小女孩好可憐

珍珠宮

mcdullyiu 發表於 23-10-8 07:40
昨晚通報左7月無走失和是親生父親了。

親生父親都可能係重男輕女,所以繼唔繼父呢啲我覺得唔重要。哎,真係冇眼睇,有呢啲咁嘅父母。

珍珠宮

Moti 發表於 23-10-8 07:42
親生父親都可能係重男輕女,所以繼唔繼父呢啲我覺得唔重要。哎,真係冇眼睇,有呢啲咁嘅父母。
...

係。而且網民話爸爸口音唔係上海本地人。像唔知邊d比較偏重男輕女地方的人。希望小女孩能平安。

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

真係痴筋嘅
不要從別人的嘴裡去認識我

侯爵府

回覆樓主:

希望妹妹平安

首頁
12345...10

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊