自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

yan12345678 發表於 23-10-15 13:19
你啲貨係咪有啲容易變壞嘅食品啊?

買左容易腐爛貨品
如果擺左一個星期, 又無換新貨比客

都唔知仲要唔要得咯

子爵府

chiandjoyce 發表於 23-10-15 12:48
唔肯送上門?我想退貨有冇電話?上網搵咗好耐只係得email

有凍貨? 有凍貨只要立即whatapps QR code 放門口都無問題

珍珠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

金黑街矇 發表於 23-10-15 13:24
有凍貨? 有凍貨只要立即whatapps QR code 放門口都無問題

有一件動貨,全部飲品
http://lilypie.com/Fifth_Birthday_code.php
驕傲(Pride).貪婪(Greed).迷色(Lust).忿怒(Wrath).嫉妒(Envy).貪食(Gluttony).、及懶惰(Sloth).

珍珠宮

yan12345678 發表於 23-10-15 13:17
你係咪金會員啊?只有金會員以上先有專屬電話。

唔係金會員

http://lilypie.com/Fifth_Birthday_code.php
驕傲(Pride).貪婪(Greed).迷色(Lust).忿怒(Wrath).嫉妒(Envy).貪食(Gluttony).、及懶惰(Sloth).

水晶宮

chiandjoyce 發表於 23-10-15 13:24
有一件動貨,全部飲品

今次唔送上門, 係咪送遞員收返D 貨返倉?

定係擺低O係樓下大堂就算?

珍珠宮

Candy_CHUNG_LAU 發表於 23-10-15 13:28
今次唔送上門, 係咪送遞員收返D 貨返倉?

定係擺低O係樓下大堂就算?

唔係放喺大堂,又要攞返去倉

水晶宮

chiandjoyce 發表於 23-10-15 13:39
唔係放喺大堂,又要攞返去倉

然後再向客服另約送貨安排嗎

珍珠宮

Candy_CHUNG_LAU 發表於 23-10-15 13:40
然後再向客服另約送貨安排嗎

係呀,所以我唔要,全部退貨算啦,太麻煩,我叫佢放在我門口,唔肯

侯爵府

畀面勳章

Candy_CHUNG_LAU 發表於 23-10-15 13:18
但樓主話以往(上兩次)都有送上門

唔知今次個送遞員有咩古惑o野而唔肯上門呢
可能之前的好人, 今次楂正來做.

珍珠宮

cici1800 發表於 23-10-15 13:54

如果唔係送上門,不如自己去超級市場買,我以後都唔會用

水晶宮

cici1800 發表於 23-10-15 13:54

但樓主個地址有LIFT wor

珍珠宮

虎到金來勳章

回覆樓主:

咁奇怪?我試過好多次放門口喎,有次我有急凍野添,我就返到叫佢照放門口,佢提醒有凍野,我話唔怕我10分鐘返到,都有照放

子爵府

chiandjoyce 發表於 23-10-15 13:24
有一件動貨,全部飲品

一件都唔得,似係佢地公司新規矩。

我平時一向都叫放門口,廿次中約有一次唔成功。早兩日,如常預送貨員放門口,點知電話狂響,但做緊野唔可以望電話。原來貨已到我門口,但因為我俾唔到QR code,佢唯有拿番走啲貨。

約半小時後 我終於有機會望電話,即時whatapps番QR code俾送貨完(其實已經收到不成功送貨嘅訊息)到旁晚,啲貨再送來(凍貨都仍然凍,無乜問題)

其實我平時多數將凍貨同非凍貨分開買,凍貨留番星期六日收。今次自己失策咗。

其實如果你唔高興,咪唔好再喺佢度買囉,百佳惠康而家都全部有送貨。

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊