自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2018復活節勳章

我冇大陸電話, 用唔到美团嗰啲apps, 啱啱睇隔離po話, 呢排唔好用booking.com住, 咁用咩apps穩陣呀?

公爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章

回覆樓主:

下個月去甘坑古鎮,經永安app訂咗房

(9月去深圳,間房用 Booking.com 訂,冇問題)

伯爵府

nieualma 發表於 23-10-28 09:40
我冇大陸電話, 用唔到美团嗰啲apps, 啱啱睇隔離po話, 呢排唔好用booking.com住, 咁用咩apps穩陣呀? :callm ...

Trip.com

公爵府

牛年勳章

我冇大陸電話, 用唔到美团嗰啲apps, 啱啱睇隔離po話, 呢排唔好用booking.com住, 咁用咩apps穩陣呀? :callm ...

永安、中旅

至於我和我家,我們必定事奉耶和華。(書24:15)

子爵府

Agoda或者 trip.com

子爵府

用Agoda

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我用trip

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章

Trip.com

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

高德APPS

琥珀宮

以前用Agoda訂房,依家只會用Trip.com,攜程嘅同一集團,一直滿意。

大宅

回覆樓主:

trip/攜程/微信直接搵官方酒店book

翡翠宮

2018復活節勳章

回覆樓主:

唔該哂大家

伯爵府

點解唔好booking.Com?
發生咩事?

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

回覆樓主:

摧程
大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

SandyKL 發表於 23-10-28 10:24
以前用Agoda訂房,依家只會用Trip.com,攜程嘅同一集團,一直滿意。

× 2
大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

伯爵府

答番你先
我用過trip.Com
上星期六返廣州用Klook

男爵府

邊個國家用返當地開既平台,永遠出事上嚟都優先搞
大陸一定要用TRIP .COM

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

Trip. Com
放下自在

大宅

2024年龍年勳章

trip.com, 可以免費取消booking

男爵府

返大陸.一定用Ctrip /trip/wing on

同一集團.

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊