網購天地

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

拼多多買的。。最近買左幾次蕃薯都唔得,有湖北的,廣西的都不好吃,都後買番山東的,真係又甜又紫,做紫薯粉一流 https://mobile.yangkeduo.com/goods.html?goods_id=41085599049&page_from=101&pxq_secret_key=QV4SUN6HH64N64QIFLPI7WWBK6UXXQ7ZXSIW5WTVCW6WTLNYNBVQ&_oak_share_snapshot_num=1050&_oak_share_time=1698471340&_oak_share_detail_id=0&share_uin=D66N6ADMLTRW2JYO7LEODR3NK4_GEXDA&refer_share_id=91b7c9bece3847539d7b040777288676&refer_share_uin=D66N6ADMLTRW2JYO7LEODR3NK4_GEXDA&refer_share_channel=copy_link&refer_share_form=text
attach0/tmp/phprRJSHl
attach1/tmp/phpfSENvC
attach2/tmp/php76kbkT

珍珠宮

虎到金來勳章

好靚,但運港要幾日?怕變壞嗎?

翡翠宮

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

oasis18 發表於 23-10-29 16:11
好靚,但運港要幾日?怕變壞嗎?

23號發貨,27號一點就到集運站了,我兩點鐘提貨的。天氣涼涼地又乾爽,收到狀態十分好呀!
一杯香茗,一卷書,偷得半日閒散;一抹斜陽,一壺酒,願求半世消遙。

侯爵府

2024年龍年勳章

回覆樓主:

我也記得買過山東煙薯是好吃
但不喜歡質地太濕,還是喜歡日本番薯。 你有冇吃過 榴槤蜜薯我喺錢大媽買過一次很好吃很似日本番薯

翡翠宮

kerotan 發表於 23-11-2 16:08
但不喜歡質地太濕,還是喜歡日本番薯。 你有冇吃過 榴槤蜜薯我喺錢大媽買過一 ...

煙薯今年冇買太高糖份了,減重中不敢吃。煙薯一定要烤有很多糖汁流出來的
一杯香茗,一卷書,偷得半日閒散;一抹斜陽,一壺酒,願求半世消遙。

翡翠宮

kerotan 發表於 23-11-2 16:08
但不喜歡質地太濕,還是喜歡日本番薯。 你有冇吃過 榴槤蜜薯我喺錢大媽買過一 ...

榴槤蜜薯見是河南的貨,這個地方出的蕃薯口感不好,我多數買山東或雲南的。

水晶宮

2023年兔年勳章

我都想買山東煙薯 (黃橙色糖心), 有冇好介紹? 請問是否10-11月買 最好吃? 鍾意軟眠眠

翡翠宮

michelle168 發表於 23-11-3 12:13
我都想買山東煙薯 (黃橙色糖心), 有冇好介紹? 請問是否10-11月買 最好吃? 鍾意軟眠眠 ...

今年不會買煙薯了,減肥中 你可以選擇一間只賣煙薯的店舖,不要選水果批發商,山東的就不會太差,也看一下買家的評論啊!

男爵府

andyman 發表於 23-10-28 13:36
拼多多買的。。最近買左幾次蕃薯都唔得,有湖北的,廣西的都不好吃,都後買番山東的,真係又甜又紫,做紫薯 ...

請問你用邊間集運?

翡翠宮

Noire 發表於 23-11-3 19:14
請問你用邊間集運?

集運世家或新世代。

男爵府

andyman 發表於 23-11-3 19:24
集運世家或新世代。

謝謝

珍珠宮

15週年勳章

運費貴嗎?

翡翠宮

Noire 發表於 23-11-4 15:28
謝謝

集是11+7港幣,新是11+6人仔。

大宅

回覆樓主:

樓主買邊款?thx
attach0/tmp/phpYpOoFA

翡翠宮

maggietai 發表於 23-11-6 17:52
樓主買邊款?thx

中果5斤。

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊