論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

洋房

話說我老婆每天都會叫工人準備同一樣同一款嘅飯盒, 個飯盒一定有半個番茄, 半個牛油果, 咁有一日我突然間發現雪櫃好多個碗, 碗入面全部都係半個蕃茄同埋半個牛油果, 咁我問工人點解你唔用曬先切第二個, 跟住佢答我“““““““““““““““”””””””””””””””I forgot🫠““““””””

baby_ju    發表於 23-11-27 11:53

大宅

billyyiu520 發表於 23-11-20 11:06
話說我老婆每天都會叫工人準備同一樣同一款嘅飯盒, 個飯盒一定有半個番茄, 半個牛油果, 咁有一日我突然 ...

咁搞笑

伯爵府

2023年兔年勳章 BB防敏心得分享勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 DHA勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

billyyiu520 發表於 23-11-20 11:06
話說我老婆每天都會叫工人準備同一樣同一款嘅飯盒, 個飯盒一定有半個番茄, 半個牛油果, 咁有一日我突然 ...

水果和蔬菜咁樣會容易壞!不太好。你不如每日電話提佢切,無記性既人難啲記入腦。

洋房

回覆 shirley_chiang 的帖子

我覺得佢只係冇心做, 所以我都請緊第二個

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

係選擇性無記性, 幾時公眾假期, 出糧一定記得。

baby_ju    發表於 23-11-27 11:54

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊