自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

減齡達人勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

cattz288 發表於 23-11-21 08:50
咁即係自助機影相都唔係幾穩陣, 定係職員對資料時都可以CHECK到張相會唔會唔合格?
...

影完部機會show出黎合唔合格,我仔個時都影完合格嫁,但之後都收通知話唔得要再影。

我有朋友上網交相做證都試過係咁

男爵府

OsansanO 發表於 23-11-21 07:56
請問上網要用咩付款方式?自己係咪要影左證件相上載?

可以用信用卡比錢
我用手機影完、再用app執返底全白

侯爵府

cattz288 發表於 23-11-21 08:50
咁即係自助機影相都唔係幾穩陣, 定係職員對資料時都可以CHECK到張相會唔會唔合格?
...

始終有d細微位真係要人工先check 到,例如前蔭有冇遮眼眉之類。如果要萬無一失就要去影相舖影有攝影師提點。Touchwood 我全家和親戚都去自助機辦續証連影相全部合格

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

tung0409 發表於 23-11-21 09:39
始終有d細微位真係要人工先check 到,例如前蔭有冇遮眼眉之類。如果要萬無一失就要去影相舖影有攝影師提點 ...

ICIC, 明白喇

放下自在

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊