網購天地

跳至

首頁

尾頁

男爵府

想响京東訂平版,但落單後出現訂單異常取消,問客服係咪唔送集運倉,個客服話唔知叫我問京東,但京東得人工客服
我用4px集運倉地址,係咪可以揀京東官運?但見冇得揀,又或者點樣可以知其實係乜嘢原因唔畀落單。
請指教,謝謝。

翡翠宮

回覆樓主:

買邊部呀?集運倉係啲經常有人用嘅地址,佢有機會block,除非你用冷門啲嘅集運。

唔買自營平板送香港?容易落到單,可能12月活動有大額券。

翡翠宮

回覆樓主:

我雙11買咗oppo,當時用券只需¥21XX,包郵直送香港,自取、送上門都得,全包。
attach0/tmp/phpnxDI3K

男爵府

lyh80115 發表於 23-11-27 13:28
買邊部呀?集運倉係啲經常有人用嘅地址,佢有機會block,除非你用冷門啲嘅集運。

唔買自營平板送香港?容 ...

想買聯想pad pro, 因好少京東唔係好識,其實連舖頭咩名都唔係好識睇,請問點樣搵自營店? 同點樣可以攞券?見到小紅書話上次 雙11 有大額券。

男爵府

lyh80115 發表於 23-11-27 13:35
我雙11買咗oppo,當時用券只需¥21XX,包郵直送香港,自取、送上門都得,全包。

...
請問點樣可以搵到直送香港? 用乜嘢字眼搜索?謝謝。

翡翠宮

winwint 發表於 23-11-27 20:35
請問點樣可以搵到直送香港? 用乜嘢字眼搜索?謝謝。

標題旁邊寫住「自营」就係,包郵直送香港,無住宅費,揀自取點又得。店鋪名係「联想京东自营旗舰店」。
https://u.jd.com/ZbgW5Uu
attach0/tmp/phpxOnyxR
attach1/tmp/phpmU8GS4

男爵府

lyh80115 發表於 23-11-27 21:25
標題旁邊寫住「自营」就係,包郵直送香港,無住宅費,揀自取點又得。店鋪名係「联想京东自营旗舰店」。
ht ...

真係唔該曬,暫時忍忍先,等下雙12睇下有乜優惠

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊