跳至

首頁

尾頁

洋房

請問各位媽咪知唔知係沙田 - 第一城,愉田苜,愉翠苑,帝堡城一帶,有冇托管, 暑托及課餘托管! 急急急

洋房

Hi! eeyore0728,

我知道有呀!係第一城個度,如果你需要的話,請留email address, 之後send資料俾你。

原帖由 eeyore0728 於 09-6-16 19:43 發表
請問各位媽咪知唔知係沙田 - 第一城,愉田苜,愉翠苑,帝堡城一帶,有冇托管, 暑托及課餘托管! 急急急

洋房

OK啦!

禁止訪問

回覆 3# eeyore0728 的文章

洋房

收到啦~ 不過我有問題想問,因為我個仔今日去睇過一間, 佢見阿仔係度攪佢d嘢,佢就話一定唔收佢
所以你個女嗰間會唔會因為個小朋友比較活躍就唔收,我唔想再比人 hurt 一次~

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

原帖由 eeyore0728 於 09-6-22 20:26 發表
收到啦~ 不過我有問題想問,因為我個仔今日去睇過一間, 佢見阿仔係度攪佢d嘢,佢就話一定唔收佢
所以你個女嗰間會唔會因為個小朋友比較活躍就唔收,我唔想再比人 hurt 一次~ ...

Wa!攪佢D野就一定吾收,
咁ge託管就算收你都要諗清楚la!

洋房

我聽到佢咁講,真係覺得好 hurt 囉~ 佢仲話有得揀都會揀乖嘅,因為唔想個細路有咩事d 家長嚟投訴和............ 我都覺得佢幾不負責任!

講真,你估我唔想個仔乖乖地成舊飯咁咩! 但係佢性格唔係咁我做阿媽可以點姐! 我都係咁叫佢唔好攪人地d嘢, 佢其實只係好奇之麻! 所以我呢個阿媽究竟要點做先至好呢?

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我D仔女系city one補習ge,
不過我吾知有冇託管,
但我呢間Dmiss出名惡,
所以mummy要捨得先得!

禁止訪問

回覆 2# eeyore0728 的文章

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章

唔好氣餒....個個小朋友性格唔同....活潑有活潑既好....我都無用工人...亦都有你既煩惱...不過總有方法去解決.....唔好因為一d人講既野...就真係覺得自己小朋友有咩問題....希望你可以快d搵到一間岩仔仔既託管....

原帖由 eeyore0728 於 09-6-22 23:16 發表
我聽到佢咁講,真係覺得好 hurt 囉~ 佢仲話有得揀都會揀乖嘅,因為唔想個細路有咩事d 家長嚟投訴和............ 我都覺得佢幾不負責任!

講真,你估我唔想個仔乖乖地成舊飯咁咩! 但係佢性格唔係咁我做阿媽可以點姐! 我 ...

洋房

Hi! eeyore0728,

佢地咁樣回應你,實在不負責任更加沒有理會你的感受,亦都不像一間教育中心應有的態度,本應小朋友活潑些是好事,咁樣俾佢講成壞孩子般,真替你同個仔不值,你試下我介紹你那間,個負責人一定不會這樣對你的。

原帖由 eeyore0728 於 09-6-22 23:16 發表

講真,你估我唔想個仔乖乖地成舊飯咁咩! 但係佢性格唔係咁我做阿媽可以點姐! 我 ...

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

沙田邊間?好大間近冒儉樂園?

大宅

唔好氣餒!!!

洋房

唔係呀! 係屋企樓下"穗禾苑"

首頁

尾頁

跳至