自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

2024年龍年勳章 2024勳章

我都覺得士多最好

男爵府

2024勳章 虎到金來勳章 最關心BB問題熱投勳章 育兒性格勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

係,Hktv 只在樓下交收唔方便,士多係好,我都冇得揀,要自己每次買少少,少少咁拎

男爵府

鄰住買唔會攞到Ztore啲客。用開Ztore嘅人根本唔會頂得順鄰住買個app,超不知所謂。
幫襯左Ztore好多年,而家都唔知轉咩好

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

pbpk03845784 發表於 23-12-11 13:39
一路都係用開士多,幾年都係嗰個司機送嚟,啲路佢識點行,又搬貨入埋屋,而家士多執粒,諗起都頭痕:igiveup ...

我轉左訂惠康乍

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

manmanmanwong 發表於 24-1-2 20:26
惠康有啲唔肯送上門口

我就有送既

大宅

nisha 發表於 23-12-11 18:15
同意,仲有士多的司機好好人又有禮

係,冇左我都好唔開心,士多真係好好。Pack 貨又穩陣,送貨哥哥又可靠,最重要係用左四年冇送漏過一件貨。

有邊間可以比?

彩鑽殿

manmanmanwong 發表於 24-1-2 20:26
惠康有啲唔肯送上門口

我就有送既

彩鑽殿

熊熊老婆 發表於 24-1-2 20:31
我都係!而家惠康都有原箱嘅貨訂!

係呀,等enjoy 92折時訂

彩鑽殿

pbpk03845784 發表於 24-1-2 20:29
一陣又話唔識路,一陣又話唔送上樓,總之就冇士多嗰班送開嘅咁好。

冇試過喎

瑪瑙宮

pbpk03845784 發表於 23-12-11 15:06
冇啦。

仲有轮住买呀

大宅

drywa 發表於 24-1-2 19:54
我都系村屋,之前都系個個月買ztore,前日打算上ztore 入貨先知比tvb收購左,同鄰住買合併,跟住去登記鄰住 ...

我都係

真係睇左三分鐘,秒 delete 個 app

大宅

Ratingen 發表於 24-1-2 21:22
係,冇左我都好唔開心,士多真係好好。Pack 貨又穩陣,送貨哥哥又可靠,最重要係用左四年冇送漏過一件貨。 ...

冇錯,其實價錢都唔係貴好多.都係一個幾毫,有時仲平過其他網購.司機好有交帶好好

珍珠宮

2024年龍年勳章

轉咗hktvmall

我住大廈唔係村屋所以正常送到貨到家

不過hktvmall個網頁好亂,睇到我頭暈眼花,同一件貨十幾個價錢,令人忍唔住又要格下價先安落,買幾百蚊嘢浪費咗好多時間
希望每天開心渡過 ;-)

男爵府

虎到金來勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 畀面勳章

回覆樓主:

我都係幫襯咗士多幾年,司機好好人好交帶。轉咗百佳,第一次已遲,晚上十一點幾先送到(明明送貨係7pm-1030pm),又無電話通知會遲。可能要試下惠康了。

水晶宮

熊熊老婆 發表於 24-1-2 20:31
我都係!而家惠康都有原箱嘅貨訂!

村屋送上樓?

水晶宮

tkop 發表於 24-1-2 21:42
仲有轮住买呀

不知所謂輪住買,又睇佢幾時摺

大宅

Jessy 發表於 24-1-2 23:53
轉咗hktvmall

我住大廈唔係村屋所以正常送到貨到家

係, hktvmall 個頁面好差,勁混亂,購物體驗好差,士多勁清晰,好有條理

男爵府

2024年龍年勳章

無左士多好唔慣,呢幾年都幫襯佢,送貨哥哥態度好又準時,pack貨整齊無漏過野開完鄰住買隻app真係不知所謂,無得搜尋又無野岩買,定我唔識用

男爵府

士多真係好好、送貨準時又有禮貌、無左搞唔掂唔知用邊間好

珍珠宮

2023年兔年勳章

Ratingen 發表於 24-1-2 21:58
我都係

真係睇左三分鐘,秒 delete 個 app

X2

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊