想生BB

跳至

首頁

尾頁

別墅

想請問用HA go申請時,應該選婦科還是產科?如果之後想排埋政府私症,係到時再同姑娘講?

另外,瑪麗、廣華 邊間排得快d?
最近見到呢張時間表,是講緊廣華排3-4個月嗎?有最近用家可分享一下?謝謝(emoji)

如果考慮埋技術、醫生細心,瑪麗會比廣華好?大家係跟據甚麼去選擇(emoji)(emoji)(emoji)
attach1/tmp/phpQxxH90

別墅

sandylau_21 發表於 23-12-11 17:59
想請問用HA go申請時,應該選婦科還是產科?如果之後想排埋政府私症,係到時再同姑娘講?

另外,瑪麗、廣 ...

我覺得睇邊區近點都重要, 因成日要8 am 到。 少休息都辛苦 。

複式洋房

HA Go選婦科
瑪麗就快少少
但如果你要排私家隊就唔好排瑪麗私家隊,因為之前有人排左瑪麗公家隊,跟住又去睇瑪麗私家隊。之後瑪麗取消左佢公家隊

別墅

Apple1083 發表於 23-12-16 13:14
HA Go選婦科
瑪麗就快少少
但如果你要排私家隊就唔好排瑪麗私家隊,因為之前有人排左瑪麗公家隊,跟住又去 ...

有時見到Jm 係政府私家症+公家症 兩邊同步排.. 應該點申請可以做到?

複式洋房

sandylau_21 發表於 23-12-17 18:49
有時見到Jm 係政府私家症+公家症 兩邊同步排.. 應該點申請可以做到?

可能私家排威院,公家排瑪麗,或者調轉。我都唔多清楚,你可以問下果D Jm

大宅

sandylau_21 發表於 23-12-17 18:49

我做過威院私症+同步排瑪麗公家~

但個人唔建議咁排,因為公家會睇到你私家做梗,會拖慢左進度~
而威院私症亦唔係特別好(個人感覺),所以如果重新選一次,係私家做私症比較flexible ~

Btw….瑪麗公家症係排得最快,盡早開始吧~

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊