自由講場

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

高Ling如果係內地發展, 成績應該會更好, 宜家替她開心, 佢啲戲唔差, 加埋身材又fit, 加油!最好笑呢句同場的陳凱琳則明顯被冷落,形成強烈對比。

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/ente ... 1217_00862_001.html

藝人高海寧(高Ling)憑無綫台慶劇《新聞女王》「許詩晴」一角,深受網民喜愛,成為繼《三十而已》後,另一代表作,早前她在泰國接過湯洛雯的幸福花球後,桃花運加持不同凡響,她出席廣州商演時獲大批粉絲及途人撐場,有人大叫她做「詩晴」、「好靚女」、「好騷」等,場面熱鬧。當日她穿上黑色露肩裝,身材玲瓏浮凸,非常吸睛,網上多條短片,見高Ling多番走近粉絲,一起擊掌和派心,見片中好多對手伸出,群情洶湧,有些手更拍到她肉臂,高Ling仍笑容滿面,大顯親民。同場的陳凱琳則明顯被冷落,形成強烈對比。

水晶宮

mickeyeva 發表於 23-12-17 14:59
高Ling如果係內地發展, 成績應該會更好, 宜家替她開心, 佢啲戲唔差, 加埋身材又fit, 加油!最好笑 ...

佢個樣又真係唔係靚,成日覺得佢有啲似麵包超人,不過佢身形真係比101分!要多過滿分先得!冇記錯佢都幾孝順,又考順又努努嘅人希望佢可以大紅大紫!

珍珠宮

好媽媽勳章

回覆樓主:

個陳凱琳唔知出嚟做meh

公爵府

感覺同高哩類人做朋友,會好舒服,好開心。

伯爵府

回覆樓主:

高Ling有上BK
仲有互動

子爵府

濟睇身型,高ling贏九條街,二人行埋一齊,高下立是,陳,瘦到得棚骨'小朋友既身型。

伯爵府

高Ling如果係內地發展, 成績應該會更好, 宜家替她開心, 佢啲戲唔差, 加埋身材又fit, 加油!最好笑 ...

印象中佢之前都同TVB改咗合作型式想多作內地發展。拍咗三十而矣,戲份唔算多。之後都冇乜聽到其他發展,就回來TVB拍片。

伯爵府

Pigpigzhu 發表於 23-12-17 15:18
濟睇身型,高ling贏九條街,二人行埋一齊,高下立是,陳,瘦到得棚骨'小朋友既身型。 ...

同埋陳呢個造型,髪型,染髮呢個顏色都唔得。

男爵府

LoveCorgi2 發表於 23-12-17 15:21
同埋陳呢個造型,髪型,染髮呢個顏色都唔得。

係呀,似傻婆,一d都唔高貴

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

套劇內地好hit, 返去一定多fans

伯爵府

ganggang 發表於 23-12-17 15:14
個陳凱琳唔知出嚟做meh

超唔鍾意陳,出親嚟就係賣廣告,為咗錢咩都都得

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

高0 呢個look, 同笑容都好charm

男爵府

我覺得高ling 算係TBB唯一樣靚身材正皮膚好的一位,多年前佐敦見到佢拍戲,笑容甜美

侯爵府

幾鍾意睇高Ling

子爵府

回覆樓主:

三十高ling 唔算特出, 反而新聞女王做得好好, 希望佢好似阿余咁紅

男爵府

luvkaka 發表於 23-12-17 15:09
佢個樣又真係唔係靚,成日覺得佢有啲似麵包超人,不過佢身形真係比101分!要多過滿分先得!冇記錯佢都幾孝 ...

高Ling 踏實地鍛鍊演技身材,出身草根初時要靠性感上位,但多年下來憑實力蠃得觀眾喜愛
另一位出身大富之家,但做事嘩眾取寵,無下苦工鍛鍊身材演技,終成今日的對比

大宅

luvkaka 發表於 23-12-17 15:09
佢個樣又真係唔係靚,成日覺得佢有啲似麵包超人,不過佢身形真係比101分!要多過滿分先得!冇記錯佢都幾孝 ...
係丫,高ling孝順又努力。男友出軌,都沒口出惡言數對方不是,人品見一斑。之前報導疫情時工作少收入減要供款大壓力,而家苦盡甘來,替她高興。

水晶宮

Fatima_melanie 發表於 23-12-17 15:44
高Ling 踏實地鍛鍊演技身材,出身草根初時要靠性感上位,但多年下來憑實力蠃得觀眾喜愛
另一位出身大富之 ...

咁我又唔會咁樣講,陳凱琳唔算嘩眾取寵,我又唔覺得佢難頂,思貝我先覺得佢做作難頂,佢都好down to earth 自己湊仔搭地鐵同叮叮。有錢人嚟講其實佢唔係有錢人嗰種乞人憎氣焰。

水晶宮

hahaha789 發表於 23-12-17 15:48
係丫,高ling孝順又努力。男友出軌,都沒口出惡言數對方不是,人品見一斑。之前報導疫情時工作少收入減要供 ...

佢嗰個男友真係嘥氣

大宅

BK Milk勳章

高Ling之前國內套「三十」好口碑,依家套「新聞」上面都好收得,佢受歡迎好正常。反之鄭太有咩代表作令人認識佢先?

9157    發表於 23-12-17 16:25

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊