自由講場

跳至

首頁

尾頁

已刪除用户

2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章

回覆樓主:

水晶宮

花生威化餅 發表於 23-12-19 02:00
佢一年返足4次喎 佢真係事業心好重首先我唔係咁鐘意佢扮野,初初戀愛預告紅咗佢抱住隻狗上天台 ...

咁細個就無句真

大宅

佢男fans多 應出T恤 衞衣
嗰個都露肚咩
富二代真好做乜就做乜

珍珠宮

TUILEAMANDE 發表於 23-12-18 23:48
有乜嘢執呀?

咁肉酸,執唔落

男爵府

mizuho 發表於 23-12-18 18:47
心野嘅細路其實唔適合太早離開屋企
想考好大學嘅都知道要搵好嘅高中,大學admission都有全世界中學排名, ...

就係知道會繼續做明星
所以唔洗考好大學
出去讀冇咁多狗仔
又可自由啲

子爵府

himhim0502 發表於 23-12-18 15:25
佢有D走样,其余3位,越戰越勇

*fans 唔好打頭

尤其Windy ,眼前一亮!

子爵府

TUILEAMANDE 發表於 23-12-19 00:31
見你介紹啲勁嘅學府,交流下心得,睇吓要有幾好成績,才可以考到入去讀書
培育子女係為人父母嘅責任,交流 ...

應該咁講啦,首先你睇下你的兒女有冇咁的能力讀爭取到好學校,又或者你有冇能力/財力負唔負擔到先講。
即使其他人介紹話你知又如何,如果你和你兒女根本無能力/無財力去讀,有能力的話自自然然都爭取到,要有人講比你知都無用啦

珍珠宮

peggykwan 發表於 23-12-19 10:44
就係知道會繼續做明星
所以唔洗考好大學
出去讀冇咁多狗仔

其他幾個都係香港讀,好似Gigi幾好啊,留香港都冇咩狗仔亂寫。佢又唔係咩Superstar,一個靚妹冇咩市場價值需要日日釘住,佢父母唸多咗啫。
要自由,去英、美嘅boarding school更加好。英國有啲全女校係歐洲王室去讀嘅,校內保安好嚴,絕對安全。係讀得好嘅都無可能考慮送NZ讀boarding,想入好大學,高中嘅選擇絕對重要!

伯爵府

TUILEAMANDE 發表於 23-12-18 23:29
成績咁好,咁點解去紐西蘭寄宿學校讀書?間學校,係咪好出名好多㗎?

...

聽過佢一個電台訪問, 話因為媽媽以前在NZ讀書, 所以選擇去NZ.

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 畀面勳章 叻叻勳章 睛靈勳章 陪月勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 KMALL特別版勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章

pochario 發表於 23-12-18 15:28
係咪應該請Gigi一齊合作?話晒都係讀textile定fashion design。

咪就係,同埋如果係GIGI著上身會好好多

大宅

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章

chanwendy 發表於 23-12-19 11:25
聽過佢一個電台訪問, 話因為媽媽以前在NZ讀書, 所以選擇去NZ.

明白了

別墅

回覆樓主:

講真,唔係因為床照流出都冇咁快出國讀書,父母真心想兩個女獨立,正常連個妹都一齊過去啦,初初入學睇報道佢家人都跟埋飛過去陪佢開學,而家得佢自己一個去重讀中學,唔通佢老豆偏心,定到時個妹又走又陪多round
兩姐妹年齡相近冇理由咁安排,唔係因為床照我諗唔到其他原因

公爵府

係外國讀書飲食係易肥,同埋睇佢都似易肥D人,返香港住應該會瘦D易keep D

伯爵府

好媽媽勳章

花生威化餅 發表於 23-12-19 16:57
講真,唔係因為床照流出都冇咁快出國讀書,父母真心想兩個女獨立,正常連個妹都一齊過去啦,初初入學睇報道 ...

我都覺得係因為和朋友仔的緋聞流出, 所以父母才送她去外國讀高中, 她仲話會回港讀大學, 香港已讀緊國際學校, 都唔需要再去外國只讀高中啦。我好相信她好想在娛樂圈發展的, 係唔想去外國讀書, 因為會減少左出鏡率,如果唔係家有錢都唔會一年返幾次香港出SHOW或出歌, 正常人好難專心讀書的。可以做老闆推服裝品牌, 都係爸爸有錢揼本給她。

利申: 我不是討厭她, 只係以事論事

大宅

回覆樓主:

佢本身唔係瘦底果種 似易肥果d 一肥dd就有師奶feel

男爵府

mizuho 發表於 23-12-19 11:16
其他幾個都係香港讀,好似Gigi幾好啊,留香港都冇咩狗仔亂寫。佢又唔係咩Superstar,一個靚妹冇咩市場價值 ...

鬼唔知咩,佢Daddy就係知個囡咩料,搵間啱佢嘅學校,我覺得好好呀~New Zealand讀有咩問題

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊