自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 熱血金章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 大廚勳章

我諗我唔轉喇,金會員冇乜所謂
The meeting of two personalities is like the contact of two chemical substances: if there is any reaction, both are transformed.

Carl Jung (1875 - 1961)

公爵府

2024勳章 虎到金來勳章

回覆樓主:

鄰住買落單畀錢等成個月以上先有貨,嘥氣

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

Ritzmary 發表於 23-12-19 21:43
鄰住買落單畀錢等成個月以上先有貨,嘥氣

就係見有人咁講過、所以唔想join 佢買

子爵府

畀面勳章

花生油子 發表於 23-12-19 14:04
有幫襯過士多,反而鄰住買未試過

Me 2,攪到我唔知轉唔轉好。。因為聽聞鄰住買 成日delay送貨。。

公爵府

2024勳章 虎到金來勳章

陳小b 發表於 23-12-19 22:06
Me 2,攪到我唔知轉唔轉好。。因為聽聞鄰住買 成日delay送貨。。

落單畀錢仲要等個幾兩個月,cls

水晶宮

pomanlife 發表於 23-12-19 13:57
會員都要轉移,轉唔轉好?

鄰住買買嘅嘢根本同士多係兩碼子嘅事,嘥氣!

伯爵府

2024年龍年勳章

hehe1994 發表於 23-12-19 16:14
我係剛話要合拼果時已經確認左轉移,今朝收到通知有優惠券,我記得係有個限期轉移嘅,會唔會已經過左限期 ...

我真係完全無留意到合併呢單嘢⋯ 我問客服,佢俾我補返做確認⋯

男爵府

2024年龍年勳章

pomanlife 發表於 23-12-19 13:57
會員都要轉移,轉唔轉好?

鄰住買好多野係淘寶度搵到,仲買貴3倍。
我只買大牌既野
同事話佢早期買到假貨

男爵府

回覆樓主:

fb有個群組鄰x買好多苦主,我10月買野,12月先有貨,佢可以不停delay, 怕怕.

男爵府

hehe1994 發表於 23-12-19 14:42
轉左,有10張100減10劵

得三日時間、個排勁忙miss左(emoji)仲蝕晒啲士多拿(emoji)(emoji)

家下唔知邊度網上訂野好(emoji)‍(emoji)唔知有無推介同士多差不多的網訂?

男爵府

domantai 發表於 23-12-19 18:50
其實點解tvb咁貴收購士多番黎但做得咁差,之前士多一直做得好地地,又多嘢買又準時送貨,比tvb買左後就完全 ...

咪就係囉⋯⋯嘥晒人哋既心機、仲影響我哋呢班用家!真係損人不利己(emoji)

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊