家庭理財

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

我在BK打滾十多年、久了就能分別到那些是Agent、那些是真正用家給意見.......

或是agent扮用家、吹噓自己個agent跟單好好、個plan好好、回報好好、賠償得好快........介紹比人、PM你九成都係唔好嘢、另外留意有agent會開兩三個戶口、一唱一和、引人落搭、查一下他們所有回復、也能知道一二。

總之想在這裏攞意見、一定要有防範之心、在這裏不要懶、查多些以前的不同帖文、要融會貫通、不要以為有人介紹、話好就是好了。

近期發現這裡好多agent找客、由其C字頭、大家小心、不要受騙~

珍珠宮

回覆樓主:

係好多喺度搵水魚。

幫你推上去。

男爵府

回覆 大姑娘 的帖子

有客户比介紹碼,千其唔好信。同

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

大力大力 發表於 23-12-20 06:24
我在BK打滾十多年、久了就能分別到那些是Agent、那些是真正用家給意見.......

或是agent扮用家、吹噓自己 ...

謝謝提醒

不要從別人的嘴裡去認識我

禁止訪問

2024勳章 虎到金來勳章

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

回覆樓主:

理財版、有個agent 仔好頑強、不停搞鬼~
大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊