影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

報告: 朴個套睇哂兩集, 張喱套頭先 lunch 睇左一集
[img=500,400][/img]

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

miu~miu 發表於 24-1-4 14:24
報告: 朴個套睇哂兩集, 張喱套頭先 lunch 睇左一集

大家都好勤力

珍珠宮

stagea 發表於 24-1-4 14:15
追殺應該係真,office 爛哂,反而男主出軌有保留,似第二個男人,即男主一人演兩角色,因為男主係車換衫載 ...

我覺得男主有個孖生兄弟? 有一幕老婆問佢老公個兄弟, 有張相見到兩個男仔一樣樣
但問題係點解第二個男人可以接走個女去見老婆個朋友? 老公去左邊呢?

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

fanny590 發表於 24-1-5 11:00
我覺得男主有個孖生兄弟? 有一幕老婆問佢老公個兄弟, 有張相見到兩個男仔一樣樣
但問題係點解第二個男人可 ...

似係, 男主阿哥...女主有講左句: 你哥~
呢個又係疑問, 搞到要快啲睇第三集先會明

子爵府

2024年龍年勳章

一日睇咗三集,好睇,張娜拉真係好童顏

珍珠宮

呢套最快早
而家即睇

珍珠宮

呢套好鬼早上
但睇黎睇去都覺得係女主癲左
呢d好易寫到爛尾

琥珀宮

andyan324 發表於 24-1-8 15:06
呢套好鬼早上
但睇黎睇去都覺得係女主癲左
呢d好易寫到爛尾

x 2 有同感
似係癲

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

stagea 發表於 24-1-8 15:07
x 2 有同感
似係癲
x 3

珍珠宮

stagea 發表於 24-1-8 15:07
x 2 有同感
似係癲

雖然朴個樣好趕客
但好高收視喎!

琥珀宮

andyan324 發表於 24-1-9 07:30
雖然朴個樣好趕客
但好高收視喎!

係咩?我未開添
未上個時見劇情介紹係ok。

大宅

回覆 andyan324 的帖子

朴好瘦, 瘦得嚟又乾, 塊面又白又尖, 睇緊, 都OK, 睇佢點反擊對狗男女
張娜拉 呢套未開

珍珠宮

男主又會突然變成咁
顯得男二好正

琥珀宮

andyan324 發表於 24-1-15 22:14
男主又會突然變成咁
顯得男二好正

唔明做乜要咁寫男主

珍珠宮

andyan324 發表於 24-1-15 22:14
男主又會突然變成咁
顯得男二好正

係 ,男二幾型 俾著我睇住個cctv , 突然個老公係自己眼前, 唔癲都幾難

珍珠宮

變左狗血劇?!
點會結婚咁耐乜都唔知架

珍珠宮

我已經睇到有 D 恰眼訓

珍珠宮

miu~miu 發表於 24-1-22 17:01
我已經睇到有 D 恰眼訓

太離地 一時又話有個孖生阿哥
講講下又不了了之

珍珠宮

andyan324 發表於 24-1-22 19:27
太離地 一時又話有個孖生阿哥
講講下又不了了之

話另外嗰個死左, 男主利用死左個兄弟身份租屋之類同小三一齊
學你話齋, 有咩可能咁多年都唔知, 女主又成日精神病發, 唔知想點

珍珠宮

miu~miu 發表於 24-1-22 19:52
話另外嗰個死左, 男主利用死左個兄弟身份租屋之類同小三一齊
學你話齋, 有咩可能咁多年都唔知, 女主又成日 ...

咁不如唔好講有孖生阿哥啦
到左咁多年後先有人報串個女唔係佢既
預告又係誇

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊