自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

雙糧已出, bonus未知, 唔睇好, 舊年已減左D, 今年可能無

珊瑚宮

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆 FFchan 的帖子

我公司只有雙糧, 快出喇~
<3<3Rilakkuma+PostPet+Pooh

男爵府

年年都有會員出嚟話公司派12-24個月Bonus, 在線等!

侯爵府

牛年勳章

回覆樓主:

雙糧出咗,花紅上年遲咗出,下年睇生意啦少少哋應該都有。其實雙糧仲有好多公司有,我自己身邊好多人都有,contract亦有,花紅就未必,又唔使酸出口話人哋平行時空又話在線等嘅,市道唔好極都總有公司仍有錢賺,或有良心老闆,都唔需要咁講嘢丫,自己有或無,都唔需要質疑人哋丫,世界好大,自己睇到嘅知道嘅又有幾多

公爵府

醒目開學勳章

c27cheun 發表於 24-1-4 14:00
依家仲有咁多公司有雙糧? 定係好似"3萬文員工"咁只係BK平行時空出現?
家人做上司公司,6,7年前已CUT雙糧只有 ...

我凍薪咗3 年,今年啱啱出咗1 個月雙糧 + 2 個月B仔

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 畀面勳章 叻叻勳章 睛靈勳章 陪月勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 KMALL特別版勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章

公司只係有BONUS,以前B等同雙糧,不過依幾年少得可憐,唔知仲會唔會有

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 畀面勳章 叻叻勳章 睛靈勳章 陪月勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 KMALL特別版勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章

Charlotte_mom 發表於 24-1-4 13:31
派完用完啦
史上最差 (我哋無雙糧只靠b)
仲有得撈已偷笑

非常認同你最尾個句

男爵府

糯米米糍 發表於 24-1-4 16:15
雙糧出咗,花紅上年遲咗出,下年睇生意啦少少哋應該都有。其實雙糧仲有好多公司有,我自己身邊好多人都有, ...

子爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章

平時出糧已經唔準時...唉,雙糧應該無了.

子爵府

c27cheun 發表於 24-1-4 14:00
依家仲有咁多公司有雙糧? 定係好似"3萬文員工"咁只係BK平行時空出現?
家人做上司公司,6,7年前已CUT雙糧只有 ...

我公司年年都有雙糧,人唔夠上市公司多,其實大公司搵錢未必有細/中型公司多,title同講出去緊係好聽d….

不過我地無花紅,只有雙糧

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊