自由講場

跳至

首頁

尾頁

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

pomanlife 發表於 24-1-5 22:15
我買牙線

我話牙縫擦

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

oasis18 發表於 24-1-5 22:20
咁要轉買屈人寺,滿60元送20元電子劵下次用,不過唔知下次會唔會再買60元再送20元劵
...

買開萬寧牌,唔知道屈臣氏牌好唔好用,淨係試過紙巾認真唔掂

伯爵府

Xmas吸收勳章

麵包姐姐 發表於 24-1-5 20:27
好似$40!不過要自家品牌

Ok, thanks

伯爵府

Xmas吸收勳章

yanyan-mummy 發表於 24-1-5 20:48
買滿40自家品牌可以用

明白,thanks

水晶宮

yanyan-mummy 發表於 24-1-5 20:03
記得以前買滿$60係送$20現金券,而家得返$15

水晶宮

yanyan-mummy 發表於 24-1-5 21:43
吾會為左少五蚊北上瓜

咪係

寶石宮

2024年龍年勳章

yanyan-mummy 發表於 24-1-5 20:03
記得以前買滿$60係送$20現金券,而家得返$15

幸福可以好簡單

子爵府

咁唔會永遠都送$20,加價正常範圍,可接受,佢自家品牌啲嘢質量都0 K,計返都仲係抵用

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

係喎!

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

冇計, 乜都加價麻

子爵府

畀面勳章

yanyan-mummy 發表於 24-1-5 20:55
D野越嚟越貴,優惠越嚟越少

Agree

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

初初出係好抵
我淨係識60減20再拎多張下次用
有啲再精明啲夾曬所有優惠日再平啲
上次12月拎仲係$20,不過已經列曬所有優惠日不能同時用

水晶宮

kwokdicken 發表於 24-1-5 20:06
經濟愈差,啲野愈貴!

唉!百上加斤

伯爵府

回覆樓主:

我用洗面巾(大卷裝),反而次次送張券,用了去又送券,無位放。

男爵府

yanyan-mummy 發表於 24-1-5 20:51
吾係用卷,係9折

我誤會左用券加9折

雲母殿

littlefunpig 發表於 24-1-6 11:17
初初出係好抵
我淨係識60減20再拎多張下次用
有啲再精明啲夾曬所有優惠日再平啲

我通常6 0完送券,再買多40就收手,否則沒完沒了

雲母殿

bbkq 發表於 24-1-6 11:30
我用洗面巾(大卷裝),反而次次送張券,用了去又送券,無位放。

可以試吓其他產品,萬寧牌好多都吾錯

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

yanyan-mummy 發表於 24-1-6 12:26
我通常6 0完送券,再買多40就收手,否則沒完沒了

買40就無券送
下次要俾足60
我係一個月買一次萬0啲濕星野
係幾平

雲母殿

littlefunpig 發表於 24-1-6 13:25
買40就無券送
下次要俾足60
我係一個月買一次萬0啲濕星野

我意思係6 0送左卷之後再買40用左張卷就完,吾會沒完沒了咁買

珍珠宮

回覆樓主:

越縮越小優惠都算
我想用時又話唔比用,我唔係會員唔儲分都唔比用,好多日期唔比用

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊