自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

當年葉蒨文好好彩, 都無乜人鬧佢呢個小三, 重要好紅!

亦有見前夫,和他保持朋友關係:「我哋已放下矛盾。」又指不擔心年老問題,也不會因為人生所遇到的難題或困擾,令自己內心受到傷害,否則會消耗自己的能量,有些事情發生了就要面對和解決! 好正面!

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/ente ... _001.html?refer=hn2

林子祥(阿Lam)之子林德信(Alex)去年11月迎娶圈外女友Candace,舉行婚宴時見新娘子肚凸凸疑似有喜,而婚後出席音樂會的他,未有提及太太是否有喜,但認想生B,仔女亦無拘,而其母吳正元本月6號接受電台訪問時,直認再將升任嫲嫲,疑似踢爆Candace懷孕中。

阿Lam前妻吳正元在節目中,談及女兒早已育有一女,故她相當享受做外婆的生活,同時漏口風說:「不久的將來,我會成為嫲嫲。」她又提及和前夫阿Lam的關係,當年有傳因葉蒨文(沙麗)介入,令她和阿Lam離婚收場,而當時她對沙麗頗有微言,她說在Alex婚宴中,亦有見前夫,和他保持朋友關係:「我哋已放下矛盾。」又指不擔心年老問題,也不會因為人生所遇到的難題或困擾,令自己內心受到傷害,否則會消耗自己的能量,有些事情發生了就要面對和解決,但她對沙麗,她卻隻字不提。

珍珠宮

2024年龍年勳章

回覆樓主:

當年捧紅自己老公,老公玩女人,玩到自己上司下屬全部都知道,當然有微言。

子爵府

2024年龍年勳章

mickeyeva 發表於 24-1-7 18:28
當年葉蒨文好好彩, 都無乜人鬧佢呢個小三, 重要好紅!

亦有見前夫,和他保持朋友關係:「我哋已 ...

放得低背叛,唔等於可以對第三者友好

ada0707    發表於 24-1-8 15:47

大宅

回覆樓主:

佢都算大方, 俾著我做唔到

已刪除用户

回覆樓主:

大宅

2024年龍年勳章 2024勳章

咩事都好,以唔令自己難受難過為大前提,誰對誰錯,接受就是了⋯⋯

dougiewoodie    發表於 24-1-8 22:06

伯爵府

蜜蜂糖 發表於 24-1-7 18:44
當年捧紅自己老公,老公玩女人,玩到自己上司下屬全部都知道,當然有微言。
...

當時有第三者出現點會只係“微言”。不論元配好唔好,啲人都好似好支持林及葉一齊先最令元配心傷。

大宅

2024勳章

mickeyeva 發表於 24-1-7 18:28
當年葉蒨文好好彩, 都無乜人鬧佢呢個小三, 重要好紅! 亦有見前夫,和他保持朋友關係:「我哋已 ...

吳正元是個很有修養的人, 她無鬧葉蒨文是小三, 很值得人尊重,

相對地, 很多社會有地位的男人, 拋妻棄子後, 更用盡一切辦法把他前妻的資料在網上抺掉, 這種男人便是最無恥.

我以前在香港政府做過很多個部門, 見過不少這種無恥男人, 沒發跡前 要老婆為他發跡而默默付出, 發跡後只是換來一封休書贈給老婆, 這種無恥男人還更大義凜然地向其它人辯護, 自己也是為了孩子著想才把髮妻休了, 然後再把前妻的資料在網上抺掉, 人們便不記得他是個見異思遷的男人.

侯爵府

有次睇報導, 佢話吾知点解葉倩文同佢住好近

侯爵府

最傷係仔都同二奶好親,女就唔知老公背叛自己,仔都唔向自己。

男爵府

dyl 發表於 24-1-7 21:29
有次睇報導, 佢話吾知点解葉倩文同佢住好近
一早部署,衰過黃心穎。

男爵府

LoveCorgi2 發表於 24-1-7 20:21
當時有第三者出現點會只係“微言”。不論元配好唔好,啲人都好似好支持林及葉一齊先最令元配心傷。

...
兩個剛結婚時, 電視台當時仲時時將兩個捧成一對, 上節目, 懶恩愛咁

太厚待林子祥

其他藝人就算類似情況, 都無咁好嘅待遇

我就好唔鍾意葉

男爵府

ensureyip 發表於 24-1-7 22:09
最傷係仔都同二奶好親,女就唔知老公背叛自己,仔都唔向自己。
...
初初有講話個仔唔鍾意.
係後來想唱歌, 食呢行飯, 就親近返對狗男女

侯爵府

fasola 發表於 24-1-7 22:20
兩個剛結婚時, 電視台當時仲時時將兩個捧成一對, 上節目, 懶恩愛咁

太厚待林子祥

譚校長都一樣,都厚待佢

侯爵府

fasola 發表於 24-1-7 22:23
初初有講話個仔唔鍾意.
係後來想唱歌, 食呢行飯, 就親近返對狗男女

紅唔起係有原因,冇實力冇道德

珍珠宮

dougiewoodie 發表於 24-1-7 21:19
吳正元是個很有修養的人, 她無鬧葉蒨文是小三, 很值得人尊重,

現實唔少呢種男人,太多

睇下d名人就知,好多都休髮妻再娶,唔休都三妻四妾
澳門賭王,李先,提款基,算命李,彩豐行。。。。

大宅

2024年龍年勳章 2024勳章

hellomiki 發表於 24-1-7 22:58
現實唔少呢種男人,太多

睇下d名人就知,好多都休髮妻再娶,唔休都三妻四妾

羅+良 算唔算?

珍珠宮

kimpig166 發表於 24-1-7 23:04
羅+良 算唔算?

佢都系...太多了,普通人都大把

琥珀宮

dougiewoodie 發表於 24-1-7 21:19

點解做政府部門就會見得多d?

男爵府

回覆樓主:

利申先:後生時我鍾意阿Lam啲歌。
我細個時覺得吳正元係好型好潮嘅女性,有知性美。佢同阿Lam兩個都鬼鬼地,好襯。後來因為葉而分開係有啲可惜! 可能吳係幕後而葉係漸漸紅起來嘅歌星, 大眾唔係太苛責葉。後來才知吳正元所承受過嘅苦楚。件事都咁多年了, 吳果然係成熟大方嘅女性,永遠應對得體。

首頁
12345...7

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊