自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我啱啱喺韓亞買咗機票,做咗會員先買,買完之後張機票個英文名無隔位,但同行既成員個名又有隔位,請問係咪會員個名係會無隔位㗎,會唔會影響上機呢?thx

男爵府

可兒222 發表於 24-1-22 02:37
我啱啱喺韓亞買咗機票,做咗會員先買,買完之後張機票個英文名無隔位,但同行既成員個名又有隔位,請問係咪 ...

有無jm有經驗呀?

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

我啱啱喺韓亞買咗機票,做咗會員先買,買完之後張機票個英文名無隔位,但同行既成員個名又有隔位,請問係咪 ...

你喺網頁登入之後見到e ticket係點寫?
放下自在

男爵府

BK Milk勳章

其實你直接打去航空公司問啦,就算呢度答你冇問題,到時counter check in話唔得你咪仲麻煩!

珍珠宮

shareen1109 發表於 24-1-22 08:39
其實你直接打去航空公司問啦,就算呢度答你冇問題,到時counter check in話唔得你咪仲麻煩!
...
可能之前呢度有另一post 講韓亞而家冇咗廣東話CS, 嚇到好多人唔敢打去

男爵府

BK Milk勳章

whyyou 發表於 24-1-22 09:05
可能之前呢度有另一post 講韓亞而家冇咗廣東話CS, 嚇到好多人唔敢打去

嘩。。唔講真係唔知,如果咁講我都唔敢買韓亞航空囉。

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

回覆樓主:

機票名好多時都無空位呀…..

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

放心,唔影響上機架,串埋出黎系一樣就得,即系 CHAN TAI MAN , 變左Mr Taiman Chan,好多航空公司個系統系甘樣出,將 Taiman 當系first name。

男爵府

yuyueng 發表於 24-1-22 12:24
放心,唔影響上機架,串埋出黎系一樣就得,即系 CHAN TAI MAN , 變左Mr Taiman Chan,好多航空公司個系統系 ...

聽你講完我就放心曬喇,唔該你

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊