自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

百分之幾?在香港閒閒地要萬幾.其實國內係咪平香港好多?

大宅

香港係閑閑地要幾兩萬。幾年前已經係20,000起跳.

男爵府

2024年龍年勳章 好媽媽勳章

幾萬與幾千的差距
不過都要睇你揀種邊隻
明月幾時有,把酒問青天。
不知天上宮闕,今夕是何年。
我欲乘風歸去,又恐瓊樓玉宇,高處不勝寒。
起舞弄清影,何似在人間。
轉朱閣,低綺戶,照無眠。
不應有恨,何事長向別時圓。
人有悲歡離合,月有陰晴圓缺,此事古難全。
但願人長久,千里共嬋娟。

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

國內廣告話香港3份1價錢

大宅

唔係只睇價錢,仲要睇埋醫生手勢,種牙物料,術後跟進等等

大宅

前幾天朋友到深圳補牙,以為平很多但報價後比香港還貴,現在深圳都開始越來越貴,可能因為太多人到深圳牙科,香港牙科雖然貴一點但有保障很多,萬一有問題起碼可以投訴及消委會可以跟進

男爵府

要睇物料,剛去了解完,同一瑞士品牌7000至17000,真係睇你個人預算,預算低7000搞掂,多啲預算可以用好啲嘅物料。
Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life. - Confucius

子爵府

我去年剛在深圳種完。我去的診所有分三種物料,韓國料最便宜7000多,我選用義大利12000,還有一種是歐洲特殊物料18000。
因為要補骨粉,最後買單13300。大概去了四五次完成整個種牙過程,之後需要每年回去複查一次,不會再額外收費。
我是一通關就去了,所以價格不便宜的,聽說集採後物料成本很低了,估計現在去會便宜很多

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

flowerrain 發表於 24-2-4 11:49
我去年剛在深圳種完。我去的診所有分三種物料,韓國料最便宜7000多,我選用義大利12000,還有一種是歐洲特 ...

請問你在哪定醫院?

哪位醫生 ?

我想帶媽媽去植牙, 至少你做了植牙你沒投.

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊