自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

Pa123 發表於 24-1-24 10:08
我覺得有d相係AI嘅,太多,有張相通透折射唔似樣

頭三張都應該係,第三張好假

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 美好大世界2017勳章 認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第一回 DHA勳章 畀面勳章

哈爾濱冬天温度係零下N度的

去度除了冰,還是冰....仲有冰雕.

可能會悶

水晶宮

回覆樓主:

【两个韩国明星去哈尔滨,被那里的冰雕惊呆了,之前只在电影中见过】https://mr.baidu.com/r/1cZXvsw31Xa?f=cp&u=005d70bfdf365d15
attach0/tmp/php5mEZlC
attach1/tmp/phpGj9TP6
attach2/tmp/php7JkUjB

子爵府

2024年龍年勳章

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

白兔把冰馬俑睇成冰馬桶
香港撒瑪利亞防止自殺會熱線:23892222
撒瑪利亞會熱線(多種語言)︰28960000
生命熱線︰23820000
東華三院芷若園熱線︰18281
社會福利署熱線︰23432255
醫院管理局精神健康專線(24小時精神健康熱線諮詢服務):24667350
明愛向晴熱線:18288

水晶宮

回覆樓主:

珍珠宮

熱血勳章 畀面勳章 陪月勳章

好勁

水晶宮

醒目開學勳章 BK Milk勳章

勁呀!

珍珠宮

牛年勳章

回覆樓主:

犀利

男爵府

回覆樓主:

前兩星期見到有人分享去哈爾濱旅遊
真係好吸引
我決心今年年尾一定要成行

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

勁!國家手藝承傳好重要,冰好多國家都有,但人才就是不一樣。

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 熱血勳章

好靚

公爵府

奇異果小邱 發表於 24-1-24 12:48
哈爾濱冬天温度係零下N度的

去度除了冰,還是冰....仲有冰雕.

去幾日應該ok嘅,有一次係北海道連續去左5個雪祭,睇到後面真係有啲悶

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

子爵府

2024年龍年勳章

回覆樓主:

好勁, 現場應該好震撼

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章

真係神乎其技、巧奪天工
孩子之心有如泥膠,當它還是柔軟可塑時,請好好把握時間,塑造你心中所愛。「忙碌」、「疲倦」永遠不是好借口,孩子大得很快,今日拿不出時間會變成明日的遺憾!

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

回覆樓主:

好靚, 好想去睇下

大宅

回覆樓主:

我上星期去睇完返嚟呀,係好靚,不過一返嚟就開始咳
attach0/tmp/phpYpPgDw
attach1/tmp/phpWZluLM
attach2/tmp/phpmEJST2
attach3/tmp/phpMcAr2i
attach4/tmp/phpCgY6az
attach5/tmp/phpgbWTjP
attach6/tmp/phpi1wOs5