自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

昨日去左葵涌廣場,見到新野試下,又幾好食幾得意,大家有無食過?間野是韓國人開?仲有無其他好食小食介紹?
attach0/tmp/php5Z0aiA
attach1/tmp/phpqHxN0O

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

李家承 發表於 24-1-29 06:27
昨日去左葵涌廣場,見到新野試下,又幾好食幾得意,大家有無食過?間野是韓國人開?仲有無其他好食小食介紹 ...

幾吸引喎
地下有間韓國阿珠媽開賣牛肉卷,好吃架

子爵府

stagea 發表於 24-1-29 07:11
幾吸引喎
地下有間韓國阿珠媽開賣牛肉卷,好吃架

有無相睇下?見到仲有好多野食都好吸引,最衰星期日好多人排隊啦~

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

李家承 發表於 24-1-29 07:26
有無相睇下?見到仲有好多野食都好吸引,最衰星期日好多人排隊啦~

無相添
間野叫Unnis,係地下對智芳街入口左轉既

珍珠宮

牛年勳章 醒目開學勳章

回覆樓主:

我食過兩次,我覺得好好食
拉絲芝士(emoji)好鬼正,食一個好飽,我當lunch
唔可以成日食,好肥

象牙宮

日本幾年前已經有,
係門口大家鬥拉長,
畫面好好笑。
個個星期係果邊,
專登行外圍,太多老鼠小強,
又迫,好怕有火災走唔到。

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

好似幾正不過咁大個應該一個人食唔哂~
要SHARE!

子爵府

la_source 發表於 24-1-29 09:16
好似幾正不過咁大個應該一個人食唔哂~
要SHARE!

阿女自己食得曬

la_source    發表於 24-1-30 12:56

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊