夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

回覆 elysion 的帖子

就算無肉體出軌精神出軌都有啦

意見就無得俾
因為無捉姦在床
無野可以發圍
個男人繼續扮無事
逝去感情如何留得住?

民房

vlamho 發表於 24-1-29 10:35
任何關係都係傾計開始
agreed

大宅

我老公就係咁,日日腥信息俾個女人
話只係傾計無見面,本來死都唔認有野,後尾俾我捉到,即刻就話離婚。
根本100 %有野,無野點會咁神心,
你都可以話係傾計吸收正能量做好老公,但其實根本就係分左心出去,做女人睇自己接唔接受到,最差既睇自己會唔會面對到離婚問題。

別墅

回覆 Candonmo 的帖子

Sis你點揾到證據?

大宅

Sweetsis 發表於 24-2-14 21:57
回覆 Candonmo 的帖子

Sis你點揾到證據?

都唔知我老公係蠢定低手,用WhatsApp send message ,咩都無set,一打開電話就睇到曬,見到d message內容都知唔係普通朋友
跟住第六感睇銀包又搵到証據,無得抵賴話傾計,即刻反面話要離婚
我老公係低手,好易搵到証據,如果你朋友老公係高手就難啲搵証據,但搵到你都要諗攤唔攤牌,因為好多男人反轉豬肚,即刻就話你唔信佢,又話無左信任要離婚,自己有第二個仲要賴老婆,講到婚姻失敗唔關自己事

大宅

Candonmo 發表於 24-2-14 21:35
我老公就係咁,日日腥信息俾個女人
話只係傾計無見面,本來死都唔認有野,後尾俾我捉到,即刻就話離婚。
根 ...

咁你有冇離婚呀?

大宅

090922 發表於 24-2-15 08:36
咁你有冇離婚呀?

無,因為有小朋友

子爵府

Candonmo 發表於 24-2-15 02:09
都唔知我老公係蠢定低手,用WhatsApp send message ,咩都無set,一打開電話就睇到曬,見到d message內容 ...

內容唔係朋友傾偈又唔set password唔delete 好似博你發現咁,佢真係好衰。

大宅

elysion 發表於 24-2-16 14:47
內容唔係朋友傾偈又唔set password唔delete 好似博你發現咁,佢真係好衰。

佢又唔係無set password 只不過我知道佢密碼
俾我發現仲理直氣壯,即刻反面話離婚
又話一直都有離婚呢個諗法,又話唔關個女人事
係好賤格…仲講左好多難聽說話,講到婚姻有問題,好似唔關佢事咁⋯
因為我地有個好細小朋友所以先無離婚

複式洋房

2024年龍年勳章

回覆樓主:

同出軌無分别,身痕,我諗我會離婚

男爵府

回覆樓主:

男人唔會花錢花時間係唔重要的女人度

大宅

Candonmo 發表於 24-2-16 18:27
又話一直都有離婚呢個諗 ...

咁而家你哋關係有冇好返啲呀?
定係同屋主關係呀?

大宅

090922 發表於 24-2-17 09:42
咁而家你哋關係有冇好返啲呀?
定係同屋主關係呀?

而家好返d
但我仍然當佢係老公,但唔會掏心掏肺,
只係男人反轉豬肚,有事就覺得老婆好,無事就覺得老婆無理取鬧,小三係最好,因為小三只會講佢啱聽既說話

子爵府

Candonmo 發表於 24-2-16 18:27
又話一直都有離婚呢個諗 ...

嘩,佢說話好難聽
呢條刺唔易拔走

大宅

cupid0627 發表於 24-2-20 15:59
嘩,佢說話好難聽
呢條刺唔易拔走

係呀,你講得啱
我心仍然都介懷,係佢一直以來都咁樣睇我

伯爵府

Candonmo 發表於 24-2-20 21:25
係呀,你講得啱

嘩你都好勁,繼續一齊仲當到係老公咁 。本身有冇同小三上床?

男爵府

Candonmo 發表於 24-2-20 21:25
係呀,你講得啱

一唔一直唔重要, 最重要你自己點,覺得值得咁做
我聽過有人為左仔女,同渣男老公一齊, 到仔女出嚟做野, 立即離婚, 過自己生活

亦聽過更多做左深宮怨婦, 日日情緒索取仔女, 話為左仔女好大犠牲

到底你要做邊個,你好好諗清諗楚, 答案唔會得2個, 而係有無限個可能

大宅

花花b 發表於 24-2-20 21:51
嘩你都好勁,繼續一齊仲當到係老公咁 。本身有冇同小三上床?

本身我以為我老公講晦氣話,因為佢以前好好仔,唔覺得佢會咁,我以為佢玩野
點知再睇下原來係真,原本話同條女無野就話變咗 係情人,無彎轉就反轉豬肚要離婚
我接受唔到,我一下子覺得點解會咁,我接受唔到要離婚~
睇左醫生見埋社工,同左身邊既人講
最後我揀左同我老公係生活拍檔呢條路,共同經營呢段屋企,我覺得我可以當佢係生活拍檔,維持生活原狀,但就已經無左真心

大宅

kaman06 發表於 24-2-20 22:26
一唔一直唔重要, 最重要你自己點,覺得值得咁做
我聽過有人為左仔女,同渣男老公一齊, 到仔女出嚟做野 ...

我已經揀左
老公都會當係老公,但無左真心同真誠,只係拍檔

伯爵府

Candonmo 發表於 24-2-20 23:20
本身我以為我老公講晦氣話,因為佢以前好好仔,唔覺得佢會咁,我以為佢玩野
點知再睇下原來係真,原本話同 ...

明白,最緊要你要心靈同身體健康要好好愛自己 。加油!

咁依家一齊返,會唔會覺得無左信任?或者會check下佢?萬一再發現又有,會麻木?

因為曾經聽過句,只有一次都無同無限次 。不無道理 。但點揀都好,最緊要自己覺得岩就得我身邊有個朋友,都係直到佢突然話要離婚我先驚嚇左一跳,原來佢十年黎係咁忍佢老公出面有小三(無限次話分開、揭發到又重複咁)但平時佢無講,仲成日同朋友出去玩無捻過原來佢另一面係面對咁既野 。因為佢老公平時亦會家庭聚會,係我地面前好好老公好好爸爸,所以知時都嚇一跳,最後忍左十年離婚 。個女十一歲 。

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊