自由講場

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

回覆樓主:

先入為主左啫
YMCA幾好食架,如果新年食4百幾1位都OK
之前我食好似原價6xx有6折定7折

男爵府

sasa0208 發表於 24-1-30 15:14
先入為主左啫
YMCA幾好食架,如果新年食4百幾1位都OK
之前我食好似原價6xx有6折定7折

老公話當團年飯食,買左。希望多款式啦,我唔太好海鮮,但鐘意食熱食,唔食炸野,辛既食物,希望多啲岩我食既野

子爵府

YMCA 9百幾值唔值呀?
我早兩年食過dinner,味道係可以,但唔多款同無咩貴價野

男爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

就咁寫458一位,仲以為原價就係458
感覺好取巧

男爵府

_kapo 發表於 24-1-30 18:42
YMCA 9百幾值唔值呀?
我早兩年食過dinner,味道係可以,但唔多款同無咩貴價野
...

如果原價9xx元我就唔去啦,太貴,我又唔太好海鮮!
請問有無相睇吓

珊瑚宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章

moonday 發表於 24-1-30 10:44
小豬即係話好豬羅 我係禁唔到9百幾元先whatapp同老公講,由佢用電話禁黎買
...

小豬豬

子爵府

moonday 發表於 24-1-31 12:11
如果原價9xx元我就唔去啦,太貴,我又唔太好海鮮!
請問有無相睇吓

我無影相,但感覺係好普通,唔會覺得好吸引,而且款式都少
海鮮唔多,無生蠔
我男友話啲牛好食
不過我本身都無覺得buffet好食,我鍾意a la carte多啲

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊