自由講場

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

恭喜晒!

https://www.hk01.com/article/986 ... articlecopy&utm_medium=referral

童星出身的「美棋BB」黃美棋,去年8月獲男友鍾健威(Ray)求婚,並宣布今年結婚,結束11年愛情長跑,當時她已大讚未婚夫:「今次樣樣都完美無瑕,我真心要俾個叻你,今次你係勁嘅,冇乜特別嘢可以報答你,只能用我嘅餘生去繼續煩死你,以後我地要繼續相親相愛,繼續去創造屬於我地嘅未來。」今日(1日)黃美棋分享完成過大禮儀式,相中所見有五對巨型龍鳳鈪、鳳冠、金豬、兩條極粗的金鏈等金器,還有大量海味,當中花膠更大過手掌,足足堆滿整個客廳,可見鍾健威相當豪氣,誠意十足!

黃美棋透露自己是細女,哥哥娶了位日籍太太,家姐嫁給澳洲姐夫,所以今次是她首次經歷這個儀式:「由細到大我都係度諗,如果將來有一日我出嫁,除咗有龍鳳鈪、金鏈等等,我希望係戴住一個鳳冠。」如今願望成真,黃美棋都非常期待人生踏入新階段:「再次感謝大家嘅愛戴,我們準備迎接新的開始,幸運是我們」!

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

老公好熟面口!

象牙宮

2024年龍年勳章

回覆樓主:

老公幾好樣

珍珠宮

子爵府

2024年龍年勳章

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

回覆樓主:

珍珠宮

牛年勳章

回覆樓主:

恭喜

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

家下真係咩都要晒,求婚、過大禮、結婚
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

公爵府

2024勳章 虎到金來勳章

esmehouse 發表於 24-2-1 14:25
家下真係咩都要晒,求婚、過大禮、結婚

仲有離婚

子爵府

牛年勳章

回覆樓主:

好跨喎。 以前啲人都冇咁多嘢。

伯爵府

2024年龍年勳章

咁似馬明靚湯個setting?
同一贊助商?

海之風    發表於 24-2-1 17:07
ilovebb2019    發表於 24-2-1 16:37

伯爵府

牛年勳章

回覆樓主:

而家年輕一代都追求大排場

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 HiPP勳章(1) 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

男爵府

減齡達人勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 Xmas吸收勳章

都係六福同奇華贊助
attach1/tmp/phpNQb3It

男爵府

2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章

好似賣海味廣告

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 夏天玩到顛 DHA勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

依家興過大禮係show哂出黎

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

嘩!D 花膠好利害

男爵府

回覆樓主:

覺得女既好似C9左D

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

過大禮準新郎唔應該出席。

男爵府

回覆樓主: