影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

andyan324 發表於 24-2-5 11:55
女主麻麻
咁等多幾集先再諗
[img=500,400][/img]

公爵府

miu~miu 發表於 24-2-5 10:28
有呀, 有呀, 我有開夜晚開的花, 好睇呀, 又好笑, 終於見到有人睇

Yeah
好好笑,
睇到從事官同寡婦…好多心心

佢兩個喺間房見面,好似偷情咁
最抵死係原本丈夫冇死到
三角戀

公爵府

mcyw888 發表於 24-2-3 20:58
我只想鄭進彎冇死

我都係

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

tpyjasmine 發表於 24-2-5 19:55
Yeah
好好笑,
睇到從事官同寡婦…好多心心

好笑, 女主做喱d 角色真係 easy 執, 之前睇熱血司祭同 one the woman 笑到傻左, 未睇套劇時, 仲諗男主同女主好姊弟下遮, 點知睇落又接受到喎, 男主做得唔錯

珍珠宮

tpyjasmine 發表於 24-2-5 19:56
我都係

貝爾咁都唔死, 鄭進灣無奶油會死嘅

翡翠宮

BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

miu~miu 發表於 24-2-5 20:13

講得啱wor

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

我都希望佢無死,佢唔會咁易上當。但認埋屍,點扮呢?希望都係假啦!

珍珠宮

goo_littlebb 發表於 24-2-5 20:31
我都希望佢無死,佢唔會咁易上當。但認埋屍,點扮呢?希望都係假啦!

上山食藥扮發燒都得, 扮死一樣得, 得左

珍珠宮

mcyw888 發表於 24-2-5 20:28
講得啱wor

我估: 見佢聽姪女段錄音, 重複聽左幾次, 肯定發現係假, 姪女好似一路都只叫佢全名, 鄭進灣, 鄭進灣咁嗌, 錄音係叫叔叔, 係咪咁發現係假錄音呢?

翡翠宮

BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

miu~miu 發表於 24-2-5 21:28
我估: 見佢聽姪女段錄音, 重複聽左幾次, 肯定發現係假, 姪女好似一路都只叫佢全名, 鄭進灣, 鄭進灣咁嗌, ...

鄭進彎咁叻,冇理由咁兒戲就c左

珍珠宮

mcyw888 發表於 24-2-5 21:37
鄭進彎咁叻,冇理由咁兒戲就c左

無錯, 但得番兩集夠時間? 定又有第二季? 喱套李楝郁幾型, 無之前個d 濃妝仲好睇啦 敏慧定慧敏都打得好型

公爵府

miu~miu 發表於 24-2-5 20:12
好笑, 女主做喱d 角色真係 easy 執, 之前睇熱血司祭同 one the woman 笑到傻左, 未睇 ...

係,佢表情動作豐盛

我都係,最初諗緊姐弟cp 得唔得架

點知…接受到
又唔可以話好有cp感
但兩個互動又夾到喎

兩個面紅都好笑

佢個妹仔妍善同大哥都好好笑
叫佢唔好好奇
同埋套劇集集彩蛋都好正

翡翠宮

miu~miu 發表於 24-2-5 21:40
無錯, 但得番兩集夠時間? 定又有第二季? 喱套李楝郁幾型, 無之前個d 濃妝仲好睇啦 敏慧定慧敏都打 ...

導演話想盡量令東旭蒼桑d, 所以冇化妝,點知都係咁型 敏慧直頭1個打10個,勁

公爵府

係囉,我都覺得鄭進灣係扮死
當初殺唔死貝爾
貝爾殺左佢阿哥阿嫂
得返鄭智安,到後來…佢覺得要
徹底安全…唯一辦法就是一網打盡
所以扮死,一次過引晒佢哋出嚟

巴信都幾忠心,對進灣從一而終
一日組長,一世組長

珍珠宮

tpyjasmine 發表於 24-2-5 22:11
係,佢表情動作豐盛

我都係,最初諗緊姐弟cp 得唔得架

係, 你個時有無睇 one the woman? 佢做得好好笑嘅
大哥好鬼高
估唔到男一同女一又夾到

珍珠宮

mcyw888 發表於 24-2-5 22:17
導演話想盡量令東旭蒼桑d, 所以冇化妝,點知都係咁型 敏慧直頭1個打10個,勁
...

仲好睇過化左妝, 之前d 劇成日化到個咀鬼咁紅, 我反而覺得咁樣順眼好多同型好多

珍珠宮

tpyjasmine 發表於 24-2-5 22:17
當初殺唔死貝爾
貝爾殺左佢阿哥阿嫂

話哂佢心思咁細密, 連間屋都一早改裝好, 不過我厭佢度閘落得太慢
智安個朋友一出就知佢奸, 佢之前做有個角色又係扮弱, 原來係變態殺人魔

珍珠宮

goo_littlebb 發表於 24-2-5 20:31
韓劇D 黑社會, 通常都有個黑市醫生, D 兄弟呀, 大佬呀受傷就去搵佢醫架嘛, 鄭進灣賣鎗咁高級數, 應該有黑市名醫幫佢手扮死

翡翠宮

tpyjasmine 發表於 24-2-5 22:17
當初殺唔死貝爾
貝爾殺左佢阿哥阿嫂

希望如你所講咁

公爵府

miu~miu 發表於 24-2-5 22:36
話哂佢心思咁細密, 連間屋都一早改裝好, 不過我厭佢度閘落得太慢
智安個朋友一出就知 ...

係呀係呀!我都嫌幾個閘落得太慢

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊