自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

回覆樓主:

我樓下間7仔無做依個,仲要我比個廣告比佢地睇。

水晶宮

Strawberrys 發表於 24-2-14 13:45
大角嘴細鋪返得一盒四張,最後一張20分鐘之前俾我換走咗啦!

各門市有無張貼推廣poster 之類?

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

青豆 發表於 24-2-14 14:23
我樓下間7仔無做依個,仲要我比個廣告比佢地睇。

我樓下有2間7仔,有間仲攪笑,明明初3果日已經見到呢張氈,佢果日話係買熊仔餅。

好喇,到今日我睇fb 見到,我即落樓諗住換。點知佢話無哂。我話fb 啱啱出po 唔夠1陣就換哂?

佢答話今朝7點換哂! 我都費事同佢講,即去第2間換。
唔好用自己既諗法,夾硬套落人地身上囉~ 唔該!!!!

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

Candy_CHUNG_LAU 發表於 24-2-14 14:16
回覆 mr.bb 的帖子

唔知地鐵站有無呢

呢個唔知喇,因為 fb 個po 都好多人話間鋪無。

翡翠宮

mr.bb 發表於 24-2-14 14:07
好抵喎,唔知係咪間間都有得換呢?

fb 有人話,限部份分店。但應該間店有嘅都唔多。

翡翠宮

Strawberrys 發表於 24-2-14 13:45
大角嘴細鋪返得一盒四張,最後一張20分鐘之前俾我換走咗啦!

但一間鋪得咁少又過份d.

翡翠宮

VMKS 發表於 24-2-14 13:19
多謝分享,我搵咗幾間7仔,終於換到

咁就好喇!

男爵府

頭先LUNCH即刻出去換,但我去個間細鋪冇細盒維他奶,只賣大盒,焗住買4盒大盒,要$9.X一盒好貴。但我諗放工去第二間鋪應該無曬,所以照買左,有D肉痛。

珍珠宮

好媽媽勳章

回覆樓主:

好抵,張被仔幾靚!

翡翠宮

c27cheun 發表於 24-2-14 15:01
頭先LUNCH即刻出去換,但我去個間細鋪冇細盒維他奶,只賣大盒,焗住買4盒大盒,要$9.X一盒好貴。但我諗放工去第 ...

我都好驚我去果間連買都無得買添呀!你嘅大盒係幾大盒?我相中果2盒大嘅,都係11蚊2盒咋。

翡翠宮

jaycee_mami 發表於 24-2-14 15:04
好抵,張被仔幾靚!

真係好抵。

男爵府

大少拉 發表於 24-2-14 15:06
我都好驚我去果間連買都無得買添呀!你嘅大盒係幾大盒?我相中果2盒大嘅,都係11蚊2盒咋。
...

就係你相中個隻大盒SIZE,375ML, 可能間間唔同價,我個間買兩盒冇特價。

男爵府

回覆樓主:

換唔到既,聽日早d去OK換,聽日到OK有呢個promotion

attach1/tmp/phpUxXPpt

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

係抵嘅

翡翠宮

c27cheun 發表於 24-2-14 15:24
就係你相中個隻大盒SIZE,375ML, 可能間間唔同價,我個間買兩盒冇特價。

我初初都以為原價買。但佢一過機。就$11/2盒。

咁真係有可能間間唔同。

翡翠宮

shirleyandchu 發表於 24-2-14 15:33
換唔到既,聽日早d去OK換,聽日到OK有呢個promotion

係,其實咁都好。 起碼多一個地方換。

翡翠宮

gingerszeto 發表於 24-2-14 15:43
係抵嘅

珍珠宮

shirleyandchu 發表於 24-2-14 15:33

明天早上返工前去換先

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

大少拉 發表於 24-2-14 16:14
我初初都以為原價買。但佢一過機。就$11/2盒。

咁真係有可能間間唔同。

原來大盒做特價呀 我見價錢牌係7·x,所以我買咗膠樽裝8·x
緣是天意,份是人為,有緣相遇者,珍惜緣份的來臨

男爵府

太多毛氈幾平都無緣,謝謝分享

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊