自由講場

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

goldpiglet 發表於 24-2-21 08:27
當團費每人600港幣
回贈返130人仔入山姆會籍
即係每人四百幾蚊

沉默是金?

侯爵府

2024年龍年勳章

ydoris 發表於 24-2-20 11:53
山姆團一出個時我都攞左章程睇,屋企人笑我跟團返鄉下。。。因為遊覽地方真係我鄉下嚟,細個返去非常辛苦落 ...

JM是深圳本地人?
以前讀書暑假跟媽咪成日返龍華寶安區,我媽而家都真係後悔佢啲同輩留在鄉下發展好過佢

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

wong2323 發表於 24-2-20 14:58
買咗呢d
超版, 原來 PRADA 都有得買

wong2323    發表於 24-2-21 14:36

子爵府

虎到金來勳章

wong2323 發表於 24-2-20 11:17
呢餐比第一日嗰餐更好 甜品唔錯,刺身竟然成條海蔘

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

mercurycc 發表於 24-2-20 19:33
呢個係版主。
唔係普通版主, 係超版
放下自在

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章

真係開心!亞仔帶妳周圍遊玩~

別墅

2024年龍年勳章

大宅

wong2323 發表於 24-2-20 18:57
阿仔話團費4百幾,加埋兩日導遊費都唔駛$600

唔該晒

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章

小菜豆 發表於 24-2-21 08:46
JM是深圳本地人?
以前讀書暑假跟媽咪成日返龍華寶安區,我媽而家都真係後悔佢啲同輩留在鄉下發展好過佢 : ...
我是土生土長的,媽媽爸爸是解放時落香港的。當年因為爸爸那邊有間祖屋仲放棄左TIM。媽媽很多兄弟姐妹在國內。。現在他們生活都很好,反而媽媽仍住在公屋平淡生活。

侯爵府

2024年龍年勳章

ydoris 發表於 24-2-21 10:52
我是土生土長的,媽媽爸爸是解放時落香港的。當年因為爸爸那邊有間祖屋仲放棄左TIM。媽媽很多兄弟姐妹在國 ...

明白妳同伯母心情

大宅

wong2323 發表於 24-2-20 14:58
買咗呢d

請問卷髮器$?好用嗎?

珍珠宮

BK Milk勳章

wong2323 發表於 24-2-20 19:39
阿仔話團費一個人4百幾,加埋兩日導遊費都唔駛$600

好抵玩呀阿仔好乖

wong2323    發表於 24-2-21 15:31

珍珠宮

育兒性格勳章 睛靈勳章

BeAhappyC9 發表於 24-2-20 19:50
就係普通用家先會影,樓主影酒店有呢種拖板=溫提唔使執轉換插頭去

同意,個插頭才是亮點,值得影!

珍珠宮

wong2323 發表於 24-2-20 10:57
夜晚住東莞滙華國際飯店,房好大間,設備很完善,大堂有飲品可以免費拎

請問房內厠所浴室OK嗎?

珍珠宮

wong2323 發表於 24-2-20 11:41
前一日在旅遊車時,導遊已教團員上網辦山姆會員卡,有內地電話+ 微信,可以即時網上辦好,會員卡內有50元現 ...

請問無內地電話,入唔到會?

珍珠宮

BK Milk勳章

YuYuMother 發表於 24-2-20 14:17
你講緊笑話?樓主成日分享,並唔係廣告喎

呢啲無謂人,真係唔使回覆佢,無視佢就最好

wong2323    發表於 24-2-21 14:35

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

miminzuku 發表於 24-2-20 21:57
要唔要俾小費?小費要俾幾多?
團費4百幾,兩日導遊費百幾,加埋唔駛$600。小費隨意,可以畀可以唔畀。
由於導遊好盡責,又新正頭,臨走我畀咗兩封利是
唵嘛呢叭咪吽      
ॐ मणि पद्मे हूँ
ༀ་མ་ཎི་པད་མེ་ཧཱུྃ

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

panda77 發表於 24-2-21 11:10
請問卷髮器$?好用嗎?
不是卷髮器,係阿仔買的直髮器,好似2百幾
唵嘛呢叭咪吽      

超級版主

karshing 發表於 24-2-21 12:06
請問房內厠所浴室OK嗎?
厠所浴室OK,設備齊全,一邊浴缸,一邊淋浴室
唵嘛呢叭咪吽      

超級版主

karshing 發表於 24-2-21 12:09
請問無內地電話,入唔到會?
無內地電話,都可以入到會。

有內地電話+ 微信,可以即時網上辦好,會員卡內有50元現金券可以用。若無內地電話,都可以入到會,不過要到現場排隊搞,好似話無內地電話,會收唔到50元現金券~
唵嘛呢叭咪吽      

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊