自由講場

跳至

首頁

尾頁

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

有冇jm 買咗,我買台北咋
(利申我唔係幫襯東瀛或專業,純粹作參考,各大旅行社價錢一樣,email價錢係二人價未連稅,一定要經旅行社book)

attach1_sign/tmp/phpaSO337
attach2_sign/tmp/phpIiyo13
attach3_sign/tmp/phpm1nRYZ

公爵府

醒目開學勳章

Charlotte_mom 發表於 24-2-26 19:23
(利申我唔係幫襯東瀛或專業,純粹作參考,各大旅行社價錢一樣,email價錢係二人 ...

Business 有買一送一優惠嗎?

珍珠宮

fundfund 發表於 24-2-26 20:52

我都等緊,好似上年咁第二程半價都抵

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

fundfund 發表於 24-2-26 20:52

珍珠宮

睛靈勳章

回覆樓主:

大灣區航空,$1980起起有3套飛北

珍珠宮

牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

長途有無?

子爵府

Charlotte_mom 發表於 24-2-26 19:23
(利申我唔係幫襯東瀛或專業,純粹作參考,各大旅行社價錢一樣,email價錢係二人 ...

東京$3400 好平
我問咗四海
4月尾$5000@2人 另加稅
~~ 說安慰話的舌頭是生命船; 奸惡的舌頭使人心碎 ~~
**if you wanna cry, cry on my shoulder;
    if you need someone who cares for you;
    if you're feeling sad; your heart gets colder;
    yes I show you what real love can do.**

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊