自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

2024年龍年勳章

我唔鍾意返工啲同事多啲

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

年青新紀元 發表於 24-3-8 21:08
有冇人係唔鐘意中學既friend?
我以前讀一間唔錯既中學, 學校能力好, 但係人唔係個個都係好好, 有d friend ...

中學畢業做pt
成績比同學好,佢周圍話我搶佢客
d人同我絕交

我費事解釋
不要從別人的嘴裡去認識我

珍珠宮

回覆樓主:

中學同學一個都冇聯絡

伯爵府

2024年龍年勳章

crystal媽咪 發表於 24-3-10 23:19

中學畢業做pt
成績比同學好,佢周圍話我搶佢客

做得好有客都唔得。

男爵府

回覆 Fishqqma 的帖子

係啊, 先唔好理我係咪GAY住, 就算係又點?原本初初開學,個個好哋哋,
佢就無端端搞分化,叫晒全班排我, 日日喊嗰隻, 又成日格硬話我性格有問題
其實只係做功課,做得唔係咁好啫. 希望以後無機會再見到佢哋
गँ  गँ  गँ गँ  गँ  गँ गँ  गँ  गँ गँ  गँ  गँ

男爵府

回覆 SforSylvie 的帖子

我都咁話, 諗起都煩
融入唔到佢哋,亦無興趣
LAST DAY日子,年年醒起大日子甩難
गँ  गँ  गँ गँ  गँ  गँ गँ  गँ  गँ गँ  गँ  गँ

男爵府

初初同中同有聯絡
但飲完佢地嗰餐之後就無影/無聯絡
有個畢業後無聯絡,加左facebook無互動
過左十年八載msg/comment post
點解?因為佢轉行做保險

珊瑚宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章

YOGISOELMO 發表於 24-3-11 00:20
回覆 Fishqqma 的帖子

係啊, 先唔好理我係咪GAY住, 就算係又點?原本初初開學,個個好哋哋,

我唔係歧視gay呀,
但以為gay反而受女仔歡迎,
因為gay嘅男仔好細心。

男爵府

佢地都好雜 質素唔係咁好 又無乜人脈和本事
啲女仔淨係識講是非 聽到人心煩 想撇甩佢地多啲 唔會想俾佢地埋身
無師自通,每天追求神蹟,鎮守潮汐,戒財色名食睡。無所從來,亦無所去。

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

RAY媽 發表於 24-3-10 23:38
做得好有客都唔得。

件事就係B係中學同學,佢早一個月去間公司做行街銷售員,攞啲首飾去啲公司或者向親友售賣,賺取佣金

佢打比另一同學Connie,C拒絕睇d首飾
後來我入去做,打比同學介紹(Connie 係其中一位),佢起初都拒絕話唔買,佢住我附近,我話冇所謂,睇下先,唔一定要買

咁我拎咗啲產品去佢屋企,佢好鍾意(啲款式係啲生肖),好似買咗兩套
後來同學B見到佢戴住,B同人講話我搶客。

但係在我立場嚟講,我唔知佢之前原來問咗Connie,嗰次之後先知,有咩問題,係佢sell唔到就周圍唱我
不要從別人的嘴裡去認識我

翡翠宮

年青新紀元 發表於 24-3-8 21:08
有冇人係唔鐘意中學既friend?
我以前讀一間唔錯既中學, 學校能力好, 但係人唔係個個都係好好, 有d friend ...

女校。畢業後keep到幾年。之後因飯聚夾$問題之後無聯絡!所以無唒中學同學。女人友誼難keep。

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

小傻b 發表於 24-3-8 21:14
中學就冇~~~小學就有(好憎)~~~

複式洋房

回覆樓主:

小學果d升中後已經無曬影,因為我去左另一區升中
中學果d結婚前都仲一齊玩,我早結婚生仔,生左兩個佢地個個都未結變左無話題都無聯絡

無係街遇見過任何一個中小學同學

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊