自由講場

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

juniormiu 發表於 24-3-9 11:59
我都覺得係無讀過書,知識貧乏先做埋呢D白痴嘢,若果係養鬼仔,一般係仍未出生之胎兒,而不是嬰兒
...

就係, 都係千禧後出世既年紀, 男女都係得個廿幾歲!

子爵府

my005 發表於 24-3-9 10:24
https://hk.news.yahoo.com/%E5%B1%AF%E9%96%80-%E5%AC%B0%E5%B1%8D-%E5%91%BD%E6%A1%88-%E5%95%93%E6%B0%9 ...

好似話2租客無交租幾個月,業主連同地產上門叫租客簽退租書叫佢哋走。唔知系唔係時間倉猝唔記得帶埋走留低咗。

侯爵府

my005 發表於 24-3-9 10:30
可能呢啲叫天網恢恢

係!

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

ychan^ 發表於 24-3-9 12:51
好似話2租客無交租幾個月,業主連同地產上門叫租客簽退租書叫佢哋走。唔知系唔係時間倉猝唔記得帶埋走留低 ...

佢地又咁順灘,話叫搬走就肯搬走既?

這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

子爵府

my005 發表於 24-3-9 13:07
佢地又咁順灘,話叫搬走就肯搬走既?

唔知喎!可能欠租唔駛比掛,簽退租書可以走。

子爵府

虎到金來勳章

my005 發表於 24-3-9 10:24
https://hk.news.yahoo.com/%E5%B1%AF%E9%96%80-%E5%AC%B0%E5%B1%8D-%E5%91%BD%E6%A1%88-%E5%95%93%E6%B0%9 ...

珍珠宮

回覆樓主:

好震撼

珍珠宮

畀面勳章

變態

公爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章

回覆樓主:

無論養鬼仔... 或者浸標本... 同樣咁恐怖

首頁

尾頁