自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

yuyu.c 發表於 24-3-14 00:36
換邊度?日本成日出,啱啱又見到有東京暑假。

福岡呀

男爵府

咁辛苦儲AM用嚟換UO 太浪費啦

複式洋房

搵唔到邊度換

侯爵府

lokyyyy 發表於 24-3-15 15:53
搵唔到邊度換

Down 咗機,UO 話之後再公佈

為了提供更好的兌換體驗,我們正在進行系統升級,目前香港快運官網上國泰會員帳戶相關登入服務將會暫時停止使用,而全里數兌換機票大激賞活動將稍後再次舉行。不便之處,敬請原諒。
In order to provide a better redemption experience, we are performing system upgrade and the relevant Cathay membership account login services on HK Express website are currently unavailable. Please note the Full Miles Redemption Mega Sale will be relaunched with further notice. We apologise for any inconvenience caused.

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

jasprincess 發表於 24-3-15 15:29
福岡呀

8月尾不過冇直航。得閒check吓睇吓仲有冇機會。10月剛加價時,日本各點機位放題。

伯爵府

木土土 發表於 24-3-13 11:33
我信用卡係8積分換一里,咁換5000里要用40K積分

我既積分若不轉換里數,用黎換cash coupon,好似20K 定 2 ...

想請問我昨天問CX我有29000 Asia miles,職員話可用28000換-張來回日本機票,咁即係低唔低?定係用嚟買機票當現金扣錢低?thx

琥珀宮

rubycourt 發表於 24-3-16 03:32
想請問我昨天問CX我有29000 Asia miles,職員話可用28000換-張來回日本機票,咁即係低唔低?定係用嚟買機 ...

每個人既換里數成本都唔同

如果已經換咗里數,正常一定係用里數直接換機票,抵過買機票用里數當現金扣錢

子爵府

從來都唔會用AM 換econ, 只會換Business/1st class, 因為econ 果 d , 買更抵!

伯爵府

木土土 發表於 24-3-16 18:13
每個人既換里數成本都唔同

如果已經換咗里數,正常一定係用里數直接換機票,抵過買機票用里數當現金扣錢

我d里數係買機票儲返嚟,未試過用錢或用信用卡積分去換里數. 我自己唔太識,所以請教-下你哋.

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊