自由報料

跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

係友和買左草津抽濕機,網站顯示有貨,轉數快掃QR code付款多3%折扣,即時收到email訂單確認,翌日收到whatsapp約時間,送貨當日到貨前半小時會收到司機call,服務好好,要比個讚

子爵府

2024年龍年勳章

男爵府

2024勳章

謝謝分享

大宅

買三菱就沒咁快,星期五下午買要星期一先送到

珍珠宮

oceandeepsea 發表於 24-3-13 22:35
係友和買左草津抽濕機,網站顯示有貨,轉數快掃QR code付款多3%折扣,即時收到email訂單確認,翌日收到what ...

https://www.facebook.com/dontshopatyoho?mibextid=ZbWKwL

黑店 我去門市買都做咗受害人,追咗九條街 官網仲繼續有人努力追緊

https://www.facebook.com/yohohongkong?mibextid=ZbWKwL

珊瑚宮

kingfu2001 發表於 24-3-14 13:51
買三菱就沒咁快,星期五下午買要星期一先送到

可能多人訂三菱,又或者係經代理送,友和無庫存?草津係經海迅送貨,係佢whatsapp我

珊瑚宮

回覆樓主:

同埋草津代理官網都有寫友和係分銷商之一,唔知係咪咁,所以送貨快d

珊瑚宮

_candy_ 發表於 24-3-14 16:07
https://www.facebook.com/dontshopatyoho?mibextid=ZbWKwL

黑店 我去門市買都做咗受害人,追 ...

我都見過bk有jm彈佢,見到我都係照直覆我買無出事,今次都係,所以都想講返我既經歷比大家知

可能電器要夾人,連買野間鋪都要夾

珍珠宮

oceandeepsea 發表於 24-3-14 16:32
我都見過bk有jm彈佢,見到我都係照直覆我買無出事,今次都係,所以都想講返我既經歷比大家知

可能電器要 ...

我係買完佢哋壞機,佢哋完全唔負責任,落去門市話唔關佢哋事,叫自己搵客戶服務,客戶服務部冇電話只有網上留言,留言後仲要耐心等回覆,回覆只叫等待

珊瑚宮

_candy_ 發表於 24-3-14 17:18
我係買完佢哋壞機,佢哋完全唔負責任,落去門市話唔關佢哋事,叫自己搵客戶服務,客戶服務部冇電話只有網 ...

你買左咩,係咪一開箱就壞,我唔敢掉箱,會keep 14日,同埋臨last一刻先會登記保養

珊瑚宮

回覆樓主:

草津夠的式,但係要開機先有環境濕度顯示,三菱唔使,插住電源就得,另外係開auto抽濕,風扇都幾大聲,開low就ok接受,不過開low係無得set濕度設定,要讚係個出風口可以左右上下郁,同無乜虛位

珍珠宮

oceandeepsea 發表於 24-3-15 19:33
你買左咩,係咪一開箱就壞,我唔敢掉箱,會keep 14日,同埋臨last一刻先會登記保養
...

唔掉箱都無用,買完即日發現係壞,網上留言畀佢哋要等覆,再落門市又叫上網留言,隔咗唔記得幾耐佢哋先留言回覆叫我等,話會搵原廠公司睇下點做,好似個幾月後先會覆我
後尾我自己搵咗原廠公司,佢哋話完全冇人搵佢,最後由佢地幫我換機

伯爵府

我半年前去門市買H...牌雪櫃就無問題, 比其他鋪平!!

侯爵府

環保接龍勳章

回覆樓主:

剛下單買電熱水壺
佢係平幾十蚊,有送貨
幾年前都買過無線耳筒,
都ok 而家用緊

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊