自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

回覆樓主:

大s當年見汪是富二代,以為是筍盤,搶閨蜜男友,幾個月就閃婚急嫁,到後來現實不似預期,發展到現在互揭瘡疤,其實幾可悲。

伯爵府

amywon 發表於 24-3-20 22:50
汪之前唔係話大S有吸食毒品的習慣?依家又唔再提?到底有定無

話佢神志不清打人,暗示佢吸咗毒?

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我覺得兩邊都有問題

大S都不是善男信女

男爵府

2024年龍年勳章

回覆樓主:

大s唔係省油嘅燈,佢奶奶同佢係平分秋色,無話邊個衰d邊個好d。

子爵府

畀面勳章

回覆樓主:

睇完算啦,食完花生走人

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

又話佢一個電話,汪啱啱落機就要馬上飛返去台灣,宜家講到自己係弱者咁
不過,當年汪就真係幾多新聞話佢虐打大s 既
離婚後,碌前夫張卡養現任係洩憤?
公主前夫唔剝蝦佢唔食,現任要公主抱先去廁所 又點解釋? 前夫買天價床褥比公主訓,話公主唔訓天價床褥就訓唔著
公主接受到比人虐打? 前夫又話大s 要隨傳隨到
又好似想像唔到喎,一邊虐打公主 一邊寵公主 ......人格分裂?2公婆乜野玩法?咁刺激

子爵府

做個靚太 發表於 24-3-21 00:55
其實大S從來都唔係以清純人設見人,佢嘅情史亦無點隱瞞, 愛就愛,分就分,佢的確係無張蘭咁chur wo....汪 ...

同意
床墊事件時我仲撐汪小菲母子, 但呢一年見張蘭係直播間真係無底線帶貨, 連對孫仔女都唔放過, 利用中台矛盾賺流量, 食量相當難睇, 好醜果個都係自己孫既阿媽, 無必要踩到咁盡, 為左錢真係乜都做得出.

大S唔係省油既燈, 就係因為唔係省油既燈先唔會比人蝦得到. 如果唔係張蘭一早食左佢啦, 同呢啲大起大落既商人講感情, 嘥氣, 佢哋眼中只有錢.

男爵府

Lingzi 發表於 24-3-20 23:37
我只是看到兩死一重傷 什麼情況

大S流產兩次,生二胎時入咗icu
如果咁樣仲收咁多老公出軌相,離婚好正常
咁汪出軌先,跟住先有光頭呀果啲嘢
佢唔出軌先咪冇問題lor

珍珠宮

Lovelovebear 發表於 24-3-20 17:57
對大S一直無咩感覺,台灣藝人一個

但佢離婚後有留意到佢同佢前夫點樣互相攻擊對方,今日大S終於反擊,真相 ...

物以類聚

珍珠宮

Jameskey 發表於 24-3-21 08:43
同意
床墊事件時我仲撐汪小菲母子, 但呢一年見張蘭係直播間真係無底線帶貨, 連對孫仔女都唔放過, 利用中台 ...

你明白我講咩 女人嫁左就一定要俾男家睇死咩?!真係好彩佢夠強悍,同埋自己有能力~
講真,大S點差,起碼佢我行我素,而且唔會作東作西咁嘈,汪氏母子就真係差得遠,有錢無體面,玩女人就專心玩la,又要做婊子又要立牌坊!

男爵府

做個靚太 發表於 24-3-21 00:55
其實大S從來都唔係以清純人設見人,佢嘅情史亦無點隱瞞, 愛就愛,分就分,佢的確係無張蘭咁chur wo....汪 ...

大S表面優雅,實際上係恐怖情人,佢前男友藍正龍同仔仔,都話分手後聽到佢個名都仲驚緊

男爵府

sasalic 發表於 24-3-21 09:00
大S流產兩次,生二胎時入咗icu
如果咁樣仲收咁多老公出軌相,離婚好正常
咁汪出軌先,跟住先有光頭呀果啲 ...

明白 多謝解釋

侯爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Lovelovebear 發表於 24-3-20 17:57

但佢離婚後有留意到佢同佢前夫點樣互相攻擊對方,今日大S終於反擊,真相 ...

離左婚又確實唔應該碌前夫既信用咭啊~~

男爵府

回覆樓主:

大s 都不是省油的燈

別墅

咩人就會埋咩堆

別墅

好嬲好嬲,花生價格高位

翡翠宮

畀面勳章

ChaBean 發表於 24-3-21 09:18
大S表面優雅,實際上係恐怖情人,佢前男友藍正龍同仔仔,都話分手後聽到佢個名都仲驚緊
...

同佢分手既ex,個個都冇好收場,藍正龍俾佢封殺,仔仔如果唔係轉左大陸市場,分分鐘事業亦會被佢清袋。係佢口中,所有ex都係衰人,睇下現任既下場又會點。

佢前99過份,但大S亦唔係咩好人。雙方仇口太大,所以互相廝殺,局外人食花生好了。

日日是好日

複式洋房

有花生食就睇住先

象牙宮

大S 具俊曄 有冇離婚?

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

珍珠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章

離咗婚幾年啦! 仲成日提。

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊