自由講場

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

1. 唔占地方。
2. 好唔好坐?

靠背高度:67cm
毛重:6kg
包装体积:单把【67*28*49】

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

珍珠宮

https://mobile.yangkeduo.com/goods1.html?refer_share_id=XiUDcxhsMCxDnTO7dL6D3Bf3o8G6tsFy&refer_share_channel=copy_link&_oak_share_detail_id=4373463681&_wvx=10&pxq_secret_key=V5PWNFXQLDRNL2JQRR6ONTD57NCP3EINT5OLPEYTDXTFIB22AF6A&_oak_share_time=1711595625&_wv=41729&share_uin=I5QXE46R4D3D6WQ6WIVVCZMUJA_GEXDA&page_from=23&refer_share_uin=I5QXE46R4D3D6WQ6WIVVCZMUJA_GEXDA&goods_id=452178984097&_oak_share_snapshot_num=4890
attach1/tmp/phplninIb
attach2/tmp/phpBEyAx7

象牙宮

淘實樓主好叻架,唔洗幫佢搵。

珍珠宮

mercurycc 發表於 24-3-28 11:16
淘實樓主好叻架,唔洗幫佢搵。

咁又係,我其實都係多手,一見到就想搵

別墅

我覺得冇頸位唔夠承托

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 HiPP勳章(1) 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

大型小小嘅傢俬店有 我坐過 腰骨位置唔知點咁 可能挨後冇援衝 唔啱我

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章

回覆樓主:

長期坐會唔舒服
同埋有手柄好似好啲
如想試下坐差唔多款,試下去aeon, 宜家揾下

象牙宮

天貓 發表於 24-3-28 11:19
咁又係,我其實都係多手,一見到就想搵

大家一起交流下。
唔係bk 友, 我點識淘宝。

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

象牙宮

danchch 發表於 24-3-28 11:51
我覺得冇頸位唔夠承托

我用緊有 頸位, 手柄位。
基本上都無咩點用。久坐屁股痛, 怕怕怕, 我要訓自己坐直。2小時離開坐位。

理性討論交流者。

珍珠宮

333s 發表於 24-3-28 18:40
大家一起交流下。
唔係bk 友, 我點識淘宝。

好呀,好呀,一齊搵抵概野

333s    發表於 24-3-28 23:51

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊