想生BB

跳至

首頁

尾頁

民房

各位姐妹,我同老婆年齡比較大d,我46.佢38.好想生個b,自然做左大半年,沒結果,每次都好失望,想請教如果香港做第三代試管嬰兒.私家醫院幾錢到?要排幾耐先可以做,我見到北京大學深圳醫院做第三代试管婴兒都要13-15萬人仔,希望有好的姐妹能提供下資料(emoji)

大宅

回覆 Newone168 的帖子

如果倆公婆有共識,直接做試管嬰兒都係一個目標為本嘅選擇。我當年40歲做IVF, 生嘅時候已經43歲,宜家B B都歲半啦。
唔一定要做第三代,唔係越貴或者越新就好。
因為第三代驗胚胚染色體,正常率只有三成,即係話會淘汰七成嘅胚胎!
FYI, 而家香港私家做IVF 好快有期,大約13萬 (第二代)。

洋房

大陸係唔係咁易比你做三代,香港其實都係差唔多,我去藍醫生做都係13萬

大宅

j_chan 發表於 24-4-8 13:01
回覆 Newone168 的帖子

如果倆公婆有共識,直接做試管嬰兒都係一個目標為本嘅選擇。我當年40歲做IVF, 生嘅 ...

一次成功?

大宅

回覆 yen0422 的帖子

我嘅故事比較崎嶇…..威爾斯做咗兩次IVF(放咗三次胎), 仁安做咗一次IVF (放咗一次胎), 都唔成功
最後搵藍醫生,一次放胎便成功👍🏻

複式洋房

回覆 j_chan 的帖子

可否pm藍醫生資料

別墅

大宅

老婆38 勉強仲有機會排到公立 睇吓好唔好彩能夠40生日前開到針 邊排公立邊做私家或去台灣/深圳 但唔需要同公立講有係出面做

複式洋房

回覆 jsememe 的帖子

公立排好耐, 想快真係要搵私家

大宅

Newone168 發表於 24-4-7 01:01
各位姐妹,我同老婆年齡比較大d,我46.佢38.好想生個b,自然做左大半年,沒結果,每次都好失望,想請教如果香港 ...

我朋友上深圳港大醫院做ivf 5萬有找,成功左。
我自己39,老公46 中醫調理咗半年自然懷孕。你可以試試呀

複式洋房

發表於 前天 10:50 |只看該作者
如果有budget就香港做,技術經驗同美國差唔多,大陸始終lab經驗唔夠,辛辛苦苦打完十幾針,去到做胚胎得返一兩粒,唔會知係lab定係自已問題

複式洋房

發表於 前天 13:25 |只看該作者
回覆 joanna_mami 的帖子

請問先生都有一齊睇中醫嗎?因為我地兩個年紀同你地都差不多呀

複式洋房

發表於 5 小時前 |只看該作者
Newone168 發表於 24-4-7 01:01
各位姐妹,我同老婆年齡比較大d,我46.佢38.好想生個b,自然做左大半年,沒結果,每次都好失望,想請教如果香港 ...

寶德lab都唔錯 我唔係睇寶德 醫生都係用依間lab

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊