自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 趣教勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

剛拍畢《黑色月光》的她,近日才開心分享拍劇心情,又很高興可以跟由細睇到大的視后楊茜堯合作,不過同時間卻傳來蘇韻姿離開TVB的消息。TVB官網上已把蘇韻姿除名,而她的IG上亦沒有任何TVB經理人聯絡資料(反而facebook仍有,疑未更新)。

https://www.hk01.com/即時娛樂/1008233/愛回家-蘇韻姿解凍後突被tvb官網除名-12字回應惹離巢揣測

終於唔駛睇佢,尋日睇到新聞佢仲喺度講緊自己中文唔好多謝楊怡教佢,大佬呀16 年選港姐在香港成7-8年,中文仲係咁差仲好意思講,好頂唔順佢成日懶有意無意強調自己係竹升

大宅

原來已經6-7年.樣好普通.

伯爵府

熊心如長期得一個樣,唔使再睇佢都係好事

大宅

rayrayus 發表於 24-4-9 06:37
剛拍畢《黑色月光》的她,近日才開心分享拍劇心情,又很高興可以跟由細睇到大的視后楊茜堯合作,不過同時間 ...

英文勁應該做明珠台

伯爵府

剛拍畢《黑色月光》的她,近日才開心分享拍劇心情,又很高興可以跟由細睇到大的視后楊茜堯合作,不過同時間 ...

又再一次強調自己中文唔好,有點沒話題一樣.

子爵府

回覆樓主:

扮嘢就叻,做戲就唔掂!

珍珠宮

2024年龍年勳章

回覆樓主:

離開都唔係一件壞事

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章

回覆樓主:

都係睇愛回家先識佢

自身問題佢去邊都一樣

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

個樣好扮嘢,見親都想車巴佢

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 趣教勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我係餓底 發表於 24-4-8 18:58
個樣好扮嘢,見親都想車巴佢

我笑咗 佢的確個樣長期嘴瞄瞄咁好唔順眼。不過我都多謝佢嘅,因為我阿媽一樣好唔鍾意佢,多得佢令我哋兩母女有共同語言

子爵府

回覆樓主:

tvb次次有人走,傳媒就話官網“突然”除名/下架,乜依家公司del離職員工紀錄要提前公告天下?

珍珠宮

sinchui 發表於 24-4-9 13:42
tvb次次有人走,傳媒就話官網“突然”除名/下架,乜依家公司del離職員工紀錄要提前公告天下?
...

可能佢自己得罪記者都唔知
有啲老年綠葉無續約,記者篇報導唔係咁嘅方向
又有啲返大陸發展,啲記者寫出來都係話個藝人外闖

珍珠宮

開心吸收勳章

回覆樓主:

觀眾冇損失

公爵府

唔知點解,總覺得佢個樣,苦口苦面咁

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

佢被雪好似係遲到都唔認錯,所以雪咁耐?反而龔業認錯就好快被解凍。如果係咁去邊度都係咁黑人憎

珍珠宮

虎到金來勳章

回覆樓主:

佢咩事被雪?

子爵府

polliebb 發表於 24-4-9 14:00
佢咩事被雪?

傳聞:

而蘇韻姿就經常勁遲到,最衰就是她錯了不認,更推卸責任落PA(助導)身上,因而犯罪憎。據知,高層都有開咪指摘,不過她屢勸不改,再加上她入了《愛》劇5年有多,演技方面毫無進步,戲屎被逐。

原文網址:《愛.回家》蘇韻姿例遲戲屎犯眾憎 辣㷫高層被逐出家門 | on.cc東網 | 繽FUN星網 https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20230107/mobile/bkn-20230107000108522-0107_00862_001.html

子爵府

感覺佢冇乜突破同記憶點,樣子就中上未算特別靚

瑪瑙宮

睇得出佢好鈡意演戲, 但無潛質.

珍珠宮

虎到金來勳章

sinchui 發表於 24-4-9 14:08
傳聞:

而蘇韻姿就經常勁遲到,最衰就是她錯了不認,更推卸責任落PA(助導)身上,因而犯罪憎。據知,高 ...

原來遲到佢都有份

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊