自由報料

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

純粹分享體驗 上星期去內地玩 聽同事講有間牙醫好正(名唔開啦 等陣又話打手打腳)全家人連埋我哋大半同事都去左個到睇牙洗牙.. 咁誇張我緊係唔執輸 係香港咁耐都知約洗牙輕則一個月 正常都三個月… 嘩 我去到個邊即日預約我朋友重walk in 去 …. 洗牙除咗個牙醫會了解日常習慣同解好有耐性比建議我… 洗牙過程直頭顛覆我對洗牙過程嘅認知.. 原來洗牙可以咁舒服.. 咁溫柔… 一啲都唔痛 過程連血都唔洗流.. 有對比先知咁多年人係香港牙科保健嘅人佢哋係xxxxxx 唔想講惡聽說話.. 啲老人家已經約埋洗牙 杜牙根 種牙… 價錢三份一都唔洗 洗牙價錢更加估一世都無可能估到 唉 我都知下面好快有人會留言話咩驚啲器材衛生啊 又話咩貪平血液感染有愛滋就大件事嗱.. 只可以講乜都有人入乜都有人講… 香港人睇唔起人有階級觀念就最叻 唔好話內地 住新界都比港島人睇低一線 希望唔好比小朋友學埋呢啲嘢個世界就和平啦~

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

回覆樓主:

香港睇下邊度啦,都唔使book咁耐既,流唔流血,睇下d牙肉健唔健康啦,有dd都係正常既

珍珠宮

2024年龍年勳章 熱血勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

Matytongggg 發表於 24-4-9 18:37
純粹分享體驗 上星期去內地玩 聽同事講有間牙醫好正(名唔開啦 等陣又話打手打腳)全家人連埋我哋大半同事 ...

去咗邊間呀?,透露少少資料得嗎?
我的生命由我主宰.

複式洋房

waiyuktsoi 發表於 24-4-11 11:24
去咗邊間呀?,透露少少資料得嗎?

福田區 真係想知Dm啦 遵守規則不宣傳

珍珠宮

2024年龍年勳章 熱血勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

Matytongggg 發表於 24-4-11 11:25
福田區 真係想知Dm啦 遵守規則不宣傳

唔使預約直接去到有冇得洗牙?
我的生命由我主宰.

複式洋房

waiyuktsoi 發表於 24-4-11 11:27
唔使預約直接去到有冇得洗牙?

我就即日預約 我格離個個啱啱好walk in重
去洗不過啱啱好拎咗最後一個位 大眾點評有佢哋間鋪咖

珍珠宮

Matytongggg 發表於 24-4-11 11:29
我就即日預約 我格離個個啱啱好walk in重
去洗不過啱啱好拎咗最後一個位 大眾點評有佢哋間鋪咖
...

多謝回覆
我的生命由我主宰.

複式洋房

waiyuktsoi 發表於 24-4-11 11:30
多謝回覆

唔洗~我最中意幫有禮貌谷友(emoji)

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊